Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Καταγγελίες για «προκρατήσεις» ξαπλώστρων στις παραλίες του Πρωταρά…
Καταγγελίες για «προκρατήσεις» ξαπλώστρων στις παραλίες του Πρωταρά…

Καταγγελίες για «προκρατήσεις» ξαπλώστρων στις παραλίες του Πρωταρά…

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

«Προκρατήσεις» ξαπλώστρων από λουόμενους σε οργανωμένες παραλίες του Πρωταρά από το προηγούμενο βράδυ, καταγγέλλει ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πάρει δραστικά μέτρα για πάταξη του φαινομένου, εν’ όψει και της περιόδου τουριστικής αιχμής.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος αναφέρει ότι μετά λύπης του έχει παρατηρήσει το φαινόμενο πολλοί λουόμενοι να τοποθετούν πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα πάνω σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών κατά τις πρωινές ή ακόμα και τις βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, με σκοπό την κράτησή τους, σε αρκετές περιπτώσεις πριν την ενοικίασή τους, αφού προσέρχονται πολύ αργότερα στην παραλία.

 

Ως εκ τούτου, για τερματισμό του συγκεκριμένου φαινομένου και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των λουόμενων που προσέρχονται στις παραλίες του Πρωταρά, ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας θα προβεί σε δραστικά μέτρα ούτως ώστε το φαινόμενο αυτό να τερματιστεί. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι επισκέπτες των παραλιών, όπως κατά την άφιξή τους να προβαίνουν άμεσα σε ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα), λαμβάνοντας την σχετική απόδειξη, προκειμένου να διενεργείται και η σχετική ενοικίαση.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν διαπιστωθεί από το προσωπικό του δήμου ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με στόχο την κράτηση των ειδών, ο δήμος προειδοποιεί ότι τα αντικείμενα αυτά θα απομακρύνονται από το προσωπικό της παραλίας. «Οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες αλλά και την περιουσία του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας και να ακολουθούν τις υποδείξεις τόσο του προσωπικού, όσο και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στις σχετικές πινακίδες.

Υπενθυμίζεται, ακόμα, ότι η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών γίνεται και μέσω τραπεζικής κάρτας και μέσω ανέπαφης συναλλαγής έξυπνου κινητού τηλεφώνου, γι’ αυτό καλούνται οι επισκέπτες όπως χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές έναντι των συναλλαγών με μετρητά προς διευκόλυνση του κοινού και των δημοτικών υπαλλήλων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Send this to a friend