Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης των 4 ομάδων μας;
Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης των 4 ομάδων μας;

Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης των 4 ομάδων μας;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για όλες τις κυπριακές ομάδες η τρέχουσα και η αγωνία κορυφώνεται για ΑΠΟΕΛ (ChampionsLeague), ΑΕΚ, Ομόνοια και Πάφο (ConferenceLeague).

Ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague, τη στιγμή που οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας ψάχνουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του ConferenceLeague. Εκεί συνεχίζει πλέον και η Πάφος, η οποία αποκλείστηκε την περασμένη εβδομάδα από το EuropaLeague. Ποιες οι πιθανότητες πρόκρισης για τις ομάδες μας;

 

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Πετροκούμπ είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, με το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Αυτή τη στιγμή η πρόκριση των «γαλαζοκίτρινων» έχει απόδοση 1.33 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, και η πρόκριση της Πετροκούμπ 3.15.

Η Ομόνοια παίζει με την Τορπέντο Κιουτάισι από τη Γεωργία, με το πρώτο ματς στο ΓΣΠ. Η πρόκριση των «πράσινων» είναι στο 1.45 και των Γεωργιανών στο 2.60. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πάξι από την Ουγγαρία, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Η πρόκριση της ομάδας της Λάρνακας έχει απόδοση 1.29, ενώ η πρόκριση της Πάξι δίνει 3.40. Εκτός έδρας είναι και το πρώτο παιχνίδι της Πάφου κόντρα στην Ζάλγκιρις Βίλνιους. Η πρόκριση των Λιθουανών είναι στο 2.25 και της Πάφου στο 1.60.

Από τις αποδόσεις της Stoiximan προκύπτει ότι και οι τέσσερις ομάδες μας είναι φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και απομένει να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο!

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend