Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χαρά και συγκίνηση εκφράζει η Χριστίνα Χριστοφίδου για την επιτυχία στις Παγκύπριες
Χαρά και συγκίνηση εκφράζει η Χριστίνα Χριστοφίδου για την επιτυχία στις Παγκύπριες

Χαρά και συγκίνηση εκφράζει η Χριστίνα Χριστοφίδου για την επιτυχία στις Παγκύπριες

 

 

Τη χαρά και τη συγκίνησή της για την επιτυχία της στις φετινές Παγκύπριες Εξετάσεις εξέφρασε στο ΚΥΠΕ η απόφοιτη του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ (Δασούπολης), Χριστίνα Χριστοφίδου, η οποία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Η Χριστίνα Χριστοφίδου δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη για την επίτευξη του στόχου της, κάνοντας λόγο για «απερίγραπτα συναισθήματα». Αναφερόμενη στην πορεία προς την πραγματοποίηση του στόχου της, η Χριστίνα Χριστοφίδου σημείωσε ότι θυσίασε αρκετά πράγματα και κοπίασε αρκετά, αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, γιατί χωρίς την ισορροπία επέρχεται αναπόφευκτα η κούραση από το πολύ διάβασμα.

Παράλληλα, η Χριστίνα Χριστοφίδου συμβουλεύει τους μελλοντικούς τελειοφοίτους να επιδιώκουν την ισορροπία, να έχουν το διάβασμα στη ζωή τους αλλά και την ξεκούραση και τις εξόδους με τους φίλους τους ως μέσον αποφόρτισης και μείωσης του άγχους. «Όταν είσαι χαρούμενος, ουσιαστικά δουλεύεις με περισσότερη ευχαρίστηση και προθυμία», λέει.

 

Μιλώντας για τα σχέδιά της μετά την απόκτηση του πτυχίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι επιδιώκει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα, προσθέτοντας ότι της αρέσει η διδασκαλία.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend