Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αραδίππου: Συγκινημένη η Αλβανιτοπούλου Χαρά-Αλκμήνη από αποτελέσματα Παγκύπριων
Αραδίππου: Συγκινημένη η Αλβανιτοπούλου Χαρά-Αλκμήνη από αποτελέσματα Παγκύπριων

Αραδίππου: Συγκινημένη η Αλβανιτοπούλου Χαρά-Αλκμήνη από αποτελέσματα Παγκύπριων

 

 

Συγκινημένη που οι κόποι της κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έχουν ανταμειφθεί, δήλωσε ότι νοιώθει η Αλβανιτοπούλου Χαρά-Αλκμήνη, βλέποντας το όνομα της να είναι στον κατάλογο αυτών που πρώτευσαν στις Παγκύπριες εξετάσεις.

Στις δηλώσεις της η Χαρά-Αλκμήνη, από το Λύκειο «Τάσος Μητσόπουλος» στην Αραδίππου, που πέρασε στην Ιατρική Σχολή, ανέφερε ότι είναι «πάρα πολύ χαρούμενη, τρομερά συγκινημένη, οι κόποι μου έχουν ανταμειφθεί και μόνο χαρούμενα αισθήματα με κατακλύζουν».

Σε ερώτηση κατά πόσον ήταν για την ίδια και την οικογένεια της μια δύσκολη χρονιά, απάντησε πως «σίγουρα δεν ήμουνα απόλυτα στοχοπροσηλωμένη στις παγκύπριες, ήθελα να τελειώσω την Τρίτη λυκείου με όσο καλύτερο τρόπο μπορούσα, να απολαύσω αυτή τη χρονιά γιατί δεν θα τη ξαναζήσω. Σίγουρα, έκανα και ταξίδια, συμμετείχα σε δραστηριότητες, οπότε δεν είναι ότι στερήθηκα οτιδήποτε».

 

Εννοείται, συνέχισε πως «είχα το πρόγραμμα μου, διάβαζα αρκετά, αλλά προσπαθούσα να κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να μην νοιώθω μετά τύψεις ότι έχω στερηθεί το οτιδήποτε».

Ανέφερε ακόμα ότι η Ιατρική ήταν η πρώτη της επιλογή και πως θα προχωρήσει με την αίτηση της για να σπουδάσει στην Ελλάδα. «η Αθήνα είναι ο πρώτος μου στόχος και θεωρώ ότι το έχω».

Σε ερώτηση εάν στερήθηκε κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και εάν είχε ελεύθερο χρόνο, η Χαρά απάντησε πως «δεν θα έλεγα ότι είχα άπλετο χρόνο, σίγουρα προσπαθούσα να διαβάζω όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά έβγαινα. Δεν μπορώ να πω ότι έμενα σπίτι κλεισμένη, αλλά σίγουρα προς το τέλος, γύρω στο Πάσχα, περιόρισα τις εξόδους μου για να είμαι σίγουρη πως ό,τι διάβασμα κάνω θα αποδώσει μετά στις εξετάσεις», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend