Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα έχει αντίπαλο ο Εμπαπέ στην Ισπανία;
Θα έχει αντίπαλο ο Εμπαπέ στην Ισπανία;

Θα έχει αντίπαλο ο Εμπαπέ στην Ισπανία;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η φαντασμαγορική παρουσίαση του ΚίλιανΕμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας που ανυπομονεί πλέον να δει το νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στα λευκά. Θα έχει αντίπαλο ο Γάλλος σταρ στα ισπανικά γήπεδα; Μπορεί να τον κοντράρει η Μπαρτσελόνα;

Χωρίς τον Εμπαπέ πέρυσι η Ρεάλ πήρε το πρωτάθλημα… χωρίς αντίπαλο, ενώ έκλεισε τη σεζόν εντυπωσιακά με την κατάκτηση ενός ακόμη ChampionsLeague. Θα παραμείνει στην κορυφή και με τον Γάλλο άσο; Πάντως στην PrimeraDivisionη κατάσταση είναι ξεκάθαρη για τους μπουκ. Αυτή τη στιγμή η κατάκτηση του τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόδοση 1.40στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει στις τάξεις το νέο superkidΛαμίνΓιαμάλ, μπορεί να έχει τους επίσης νεαρούς Γκάβι και Πέδρι, αλλά δεν πείθει. Για τους μπουκ το πρόβλημά της δεν ήταν ο Τσάβι και η αλλαγή προπονητή δεν έχει βελτιώσει τη θέση της στα προγνωστικά. Η απόδοσή της για τον τίτλο είναι 5.00. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 12.00 και ακολουθεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο 25.00. Πιο κάτω βρίσκονται Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χιρόνα, Μπέτις και Βιγιαρεάλ στο 50.00, ενώ η Σεβίλλη έχει απόδοση 75.00 και η Βαλένθια 100.00.

 

Όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend