Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στόχος η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέρει το Συμβούλιο του ΕΟΑ Λάρνακας
Στόχος η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέρει το Συμβούλιο του ΕΟΑ Λάρνακας

Στόχος η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέρει το Συμβούλιο του ΕΟΑ Λάρνακας

 

 

Στόχος είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, ανέφερε το νέο 16μελές Συμβούλιο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας (ΕΟΑΛ), κατά την πρώτη του συνεδρία που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του ΕΟΑΛ αναφέρεται ότι το νέο Συμβούλιο του Οργανισμού συνήλθε χθες για πρώτη φορά υπό την προεδρία του προέδρου του, Άγγελου Χατζηχαραλάμπους.

«Με εκλογική διαδικασία εξελέγησαν ως Α΄ Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ο Άλκης Αναστασιάδης και Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας και ως Β΄ Αντιπρόεδρος ο Ιάκωβος Στεφάνου, Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Θεοδώρου», προστίθεται.

 

Στη συνέχεια, συστάθηκαν επτά Επιτροπές για τη μελέτη, την ετοιμασία και την υποβολή στο Συμβούλιο προτάσεων και εισηγήσεων αναφορικά με τον σκοπό για τον οποία συστάθηκε η κάθε Επιτροπή.

Τα μέλη του Συμβουλίου «δήλωσαν ότι ο καθένας από την πλευρά του, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης θα υπηρετήσουν το Συμβούλιο και θα συμβάλουν με την εξειδίκευση και εμπειρία τους στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του ΕΟΑ».

Στόχος, σημειώνεται, «η δημιουργία ενός ισχυρού οργανισμού για τον οποίο οι πολίτες της Λάρνακας θα αισθάνονται υπερήφανοι, αντιλαμβανόμενοι τα πολλαπλά οφέλη που αυτός θα επιφέρει στην καθημερινότητα τους, μέσα από την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών παράλληλα με την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή τους».

Σημειώνεται ότι «το Συμβούλιο του ΕΟΑ Λάρνακας απαρτίζεται από 16  μέλη, συν ο Πρόεδρος του Οργανισμού. Τα 10 μέλη προέρχονται από τους Δήμους και τα υπόλοιπα 6 από τα Συμπλέγματα Κοινοτήτων».

ΚΥΠΕ

Send this to a friend