Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Αγγλίας;
Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Αγγλίας;

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Αγγλίας;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το Euro 2024 ανήκει στο παρελθόν και ήδη έχουν πάρει σειρά τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (ChampionsLeague, EuropaLeague, ConferenceLeague), με το ποδόσφαιρο να συνεχίζεται χωρίς… ανάσα! Και έρχονται και τα εθνικά πρωταθλήματα…

Παραδοσιακά αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το αγγλικό πρωτάθλημα, το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου κατά γενική ομολογία. Η PremierLeague κάνει σέντρα στις 16 Αυγούστου και ήδη οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά και φέτος ως φαβορί και είναι απολύτως λογικό. Από τη στιγμή που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο η Άρσεναλ είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια, δύσκολα μπορεί να απειληθεί. Γι’ αυτό και η απόδοσή της στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, είναι 1.95.

 

Η Άρσεναλ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο περασμένο πρωτάθλημα να επιστρέψει στην κορυφή. Θα βρεθεί ξανά τόσο κοντά στο όνειρο; Αυτή τη στιγμή θεωρείται δεύτερο φαβορί για τον τίτλο και η αλήθεια είναι πως δεν απέχει πολύ από τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η απόδοσή της είναι 3.00. Από εκεί και πέρα όμως το χάος. Η Λίβερπουλ που ήταν στο κόλπο μέχρι και ένα μήνα πριν τη λήξη του πρωταθλήματος δεν περιλαμβάνεται στα φαβορί φέτος. Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως αποτελεί καθοριστικό παράγοντα, έτσι η απόδοσή της είναι στο 10.00. Ακολουθούν η Τσέλσι στο 20.00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ στο 25.00, η Τότεναμ στο 35.00 και η Άστον Βίλα στο 50.00.

 

Όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend