Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Περιβαλλοντική συνείδηση επιδεικνύει άλλη μια φορά το Mercure Beach Resort
Περιβαλλοντική συνείδηση επιδεικνύει άλλη μια φορά το Mercure Beach Resort

Περιβαλλοντική συνείδηση επιδεικνύει άλλη μια φορά το Mercure Beach Resort

 

 

Το ξενοδοχείο Mercure Beach Resort στη Λάρνακα διακρίνεται για το φιλόξενο περιβάλλον που προσφέρει στις αδέσποτες γάτες της περιοχής.

Παραμένοντας προσηλωμένο στη δέσμευσή του για δημιουργία βιώσιμων αξιών, το Mercure Larnaka Beach Resort στη Λάρνακα φροντίζει να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στα αδέσποτα γατιά της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει τη φροντίδα και την κτηνιατρική περίθαλψη των τετράποδων φίλων,παρέχοντας τους καθημερινά φαγητό και νερό.

 

Άλλωστε, η εταιρεία Solaar Hospitality στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο,έχει αφοσιωθεί στη βιωσιμότητα και στον σεβασμό προς το περιβάλλον, πετυχαίνοντας μάλιστα το 100% στη μη χρήση πλαστικού από την πρώτη μέρα λειτουργίας των ξενοδοχείων της. Μάλιστα, μέσα από την ανάρτηση  που έκανε το ίδιο το ξενοδοχείο στα Μέσα Κοινωνικής του Δικτύωσης, αναφέρει: «Τα κατοικίδια μας απολαμβάνουν την ίδια πολυτέλεια και φροντίδα με τους επισκέπτες μας. Δέχονται πολλή αγάπη και είναι πάντα έτοιμα να κάνουν νέους φίλους και να προσθέσουν μια νότα χαράς στη διαμονή σας!»

Σχετικά με το Mercure Larnaka Beach Resort:

Το Mercure Beach Resortείναι ένα 4άστερο θέρετρο που βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή της Ορόκλινηςστη Λάρνακα. Δεσμευμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μείγμα άνεσης και τοπικής κουλτούρας, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό την ομπρέλα της Solaar Hospitality, η οποία διαχειρίζεται επίσης το νεοφιχθέν «έξυπνο» ξενοδοχείο Mercure Larnaka City Hotel.

Send this to a friend