Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επανεκλογή Βύρα στην Προεδρία της Ένωσης Δήμων
Επανεκλογή Βύρα στην Προεδρία της Ένωσης Δήμων

Επανεκλογή Βύρα στην Προεδρία της Ένωσης Δήμων

 

 

Για δεύτερη θητεία επανεκλέγεται ο Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Λάρνακας, στην Ένωση Δήμων.

Η Ένωση Δήμων Κύπρου είναι η κύρια οργάνωση Τοπικών Αρχών της Κύπρου με κύριο σκοπό της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της αυτονομίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και να ενεργεί ως εκπρόσωπος των συμφερόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενάντι της Κυβέρνησης και άλλων δημόσιων φορέων και οργανισμών.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκλογική γενική συνέλευση της Ένωσης, στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, κατά την οποία επανεκλέγηκε πρόεδρος για την περίοδο 2024 – 2028 ο Ανδρέας Βύρας.

 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης ανέφερε πως ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Δήμων Κύπρου για ακόμη μια θητεία προσθέτοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνο ενώ αναγνωρίζει πλήρως το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτή τη θέση.

Προσθέτοντας ότι “συνεχίζουμε συλλογικά ως Δήμοι, διεκδικώντας δυναμικά τη βελτίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το όραμά μας είναι η υλοποίηση και μετουσίωση της μεταρρύθμισης σε πράξη. Υπόσχομαι ότι το ίδιο πνεύμα συναίνεσης θα επικρατεί και στο διοικητικό συμβούλιο, όπως συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.

Μαζί, ελεύθεροι και κατεχόμενοι δήμοι ισότιμα, θα συνεχίσουμε τη διεκδίκηση προς το κράτος και τη βουλή, ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών μας και να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς όλες και όλους”.

Εμείς ευχόμαστε στο Δήμαρχο Λάρνακας καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

 

Send this to a friend