Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στην παραλία Σοφτάδες στο Κίτι το 11ο ετήσιο Κυπριακό Πρωτάθλημα Αετοσανίδας, με τον παγκόσμιο kiteboarder Maxime Chabloz
Στην παραλία Σοφτάδες στο Κίτι το 11ο ετήσιο Κυπριακό Πρωτάθλημα Αετοσανίδας, με τον παγκόσμιο kiteboarder Maxime Chabloz

Στην παραλία Σοφτάδες στο Κίτι το 11ο ετήσιο Κυπριακό Πρωτάθλημα Αετοσανίδας, με τον παγκόσμιο kiteboarder Maxime Chabloz

Το Kahuna Surfhouse παρουσιάζει το 11ο ετήσιο φεστιβάλ KING OF KITE – ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΕΤΟΣΑΝΙΔΑΣ 2024, με τον παγκόσμιο επαγγελματία kiteboarder Maxime Chabloz.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Kahuna Surfhouse, στην παραλία Σοφτάδες στο Κίτι, στις 2, 3 και 4 Αυγούστου.
Το KING OF KITE είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε, είτε είστε αθλητής είτε θεατής.

Εκπληκτικά ακροβατικά νερού, αγώνες υψηλής ταχύτητας, ανεπανάληπτα DJ sets, beach parties και μοναδικά pop-up shops.
Εγγυόμαστε μια αξέχαστη εκδήλωση.
Τίποτα δεν ξεπερνά τον συνδυασμό του ήλιου, διασκέδασης, αδρεναλίνης και των extreme sports.

 

Το kitesurfing, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ στον κόσμο, συνδυάζει τις συγκινήσεις του windsurfing, του surfing και του wakeboarding.
Στόχος μας είναι να βάλουμε το νησί στον διεθνή χάρτη kitesurfing.
Η Κύπρος είναι ένα κρυφό κόσμημα για το kitesurfing, που πλέον κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση χάρη σε εκδηλώσεις όπως το KING OF KITE.

Το kitesurfing δεν είναι μόνο συναρπαστικό να το κάνεις, αλλά και φανταστικό να το παρακολουθείς, με εναέριους ελιγμούς, τεράστια άλματα, υψηλές ταχύτητες και ζωηρούς χαρταετούς με φόντο το όμορφο μεσογειακό σκηνικό.

Το πρώτο KING OF KITE πραγματοποιήθηκε το 2013.
Λόγω της επιτυχίας του, έχει γίνει ετήσιο γεγονός, τώρα στον 11ο χρόνο του.
Η τριήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει έναν διαφορετικό επαγγελματία kitesurfer ως οικοδεσπότη κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων πρωταθλητών, πρώην πρωταθλητών και χρυσών Ολυμπιονικών.

Χάρη στην υποστήριξη των καταπληκτικών χορηγών μας, η φετινή διοργάνωση θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, εισάγοντας μια νέα αγωνιστική κατηγορία, τον αγώνα wingfoil.Καλούμε όλους να συμμετάσχουν και να ζήσουν την εμπειρία της τριήμερης εκδήλωσής μας.

Κατεβείτε στην παραλία μόνοι, με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
Τα λέμε στο KING OF KITE!
Κύριοι Χορηγοί
British School Of Bucharest
HF Markets
G-Shock
Quiksilver
Robinson Cyprus
BrainRocket
Jeep
Wings by
Red Bull

Send this to a friend