Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου – Ιωάννου: Συμφώνησαν για αυτόματη εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο – Άνοιξε η συζήτηση για οριζόντια ψηφοφορία
Αποστόλου – Ιωάννου: Συμφώνησαν για αυτόματη εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο – Άνοιξε η συζήτηση για οριζόντια ψηφοφορία

Αποστόλου – Ιωάννου: Συμφώνησαν για αυτόματη εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο – Άνοιξε η συζήτηση για οριζόντια ψηφοφορία

 

 

Συνάντηση είχαν ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου και ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου συζητώντας για το ζήτημα της αυτόματης εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο.

Παράλληλα, ο κος Αποστόλου ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών αναφορικά με την Πρόταση Νόμου που θα καταθέσει τον προσεχή Σεπτέμβριο για την εφαρμογή της Οριζόντιας Ψηφοφορία στις Βουλευτικές Εκλογές.

Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ αναφέρει:

 

Με τον Υπουργό Εσωτερικών φίλο Κωνσταντίνο Ιωάννου είχαμε μια εξαιρετικά εποικοδομητική και κρίσιμη συνάντηση για :

Την πρόταση μας για αυτόματη εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο, θέση που εργαστήκαμε να ενταχθεί στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα εργαστούμε για την υλοποίηση της με στόχο την εφαρμογή της στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Τον ενημέρωσα για τις σκέψεις μου και το περιεχόμενο της Πρότασης Νόμου που θα καταθέσω τον προσεχή Σεπτέμβριο για την εφαρμογή της Οριζόντιας Ψηφοφορία στις Βουλευτικές Εκλογές. Ανταλλάξαμε απόψεις και ουσιαστικά συμφωνήσαμε πως το θέμα αυτό θα κριθεί από τη στάση και τη θέση των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Send this to a friend