Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνολικής αξίας 100 χιλιάδων τα κλαπέντα από την ληστεία σε βάρος Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Τόχνη
Συνολικής αξίας 100 χιλιάδων τα κλαπέντα από την ληστεία σε βάρος Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Τόχνη

Συνολικής αξίας 100 χιλιάδων τα κλαπέντα από την ληστεία σε βάρος Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Τόχνη

ΓΡΑΦΕΙ  ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ήξερε πολύ καλά που «κτυπούσε» ο δράστης της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) σε βάρος Ελληνοκύπριου επιχειρηματία στην Τόχνη.

Ο 31χρονος παραπονούμενος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο τον ακολούθησε με μοτοσικλέτα από την επιχείρηση που διατηρεί μέχρι την οικία του και στην συνέχεια τον ξάφρισε υπό την απειλή πιστολιού.

 

 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του επιχειρηματία, ο δράστης τον ανάγκασε να ανοίξει την κατοικία του και στη συνέχεια άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εντός του σπιτιού χρηματικό ποσό ύψους 25 χιλιάδων ευρώ καθώς και εφτά ρολόγια, τα δύο εκ των οποίων είναι μεγάλης αξίας.

Επιπρόσθετα, ο δράστης φέρεται να έκλεψε το πορτοφόλι του επιχειρηματία που περιείχε ποσό δυόμισι χιλιάδων ευρώ (ήταν οι εισπράξεις της ημέρας από την επιχείρησή του) καθώς και μία κάμερα που βρισκόταν πάνω στο κομοδίνο. Η συνολική αξία των κλαπέντων εκτιμάται πως ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ. Ο παραπονούμενος έδωσε περιγραφή του δράστη, ο οποίος έφερε κράνος, φορούσε σκούρα ρούχα και γάντια. Ο επιχειρηματίας ανέφερε στην Αστυνομία πως δεν υποψιάζεται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τη ληστεία σε βάρος του.

Η Αστυνομία Λάρνακας ξεκίνησε εντατικές έρευνες για να εξιχνιάσει την υπόθεση και στα πλαίσια αυτά αναζητεί μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή μεταξύ Ζυγίου και Τόχνης, που ήταν η διαδρομή που ακολούθησε ο παραπονούμενος τη νύχτα πριν την ληστεία.

Αναμένονται, επίσης, τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή της ληστείας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης διενεργούν εξετάσεις και σε κοσμηματοπωλεία σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον ο δράστης προσπάθησε να πωλήσει τα ακριβά ρολόγια που έκλεψε.

 

 

 

Send this to a friend