Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα μπουν στους ανανεωμένους ευρωπαϊκούς ομίλους οι κυπριακές ομάδες;
Θα μπουν στους ανανεωμένους ευρωπαϊκούς ομίλους οι κυπριακές ομάδες;

Θα μπουν στους ανανεωμένους ευρωπαϊκούς ομίλους οι κυπριακές ομάδες;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το Euro 2024 και το CopaAmerica ολοκληρώθηκαν, αλλά η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται χωρίς διάλειμμα! Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν ήδη ξεκινήσει και η Πάφος ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που μπήκε στο χορό.

Η εκκίνησή της όμως στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League δεν ήταν η καλύτερη, αφού έχασε από την Έλφσμποργκ με 3-0 και το έργο της στη ρεβάνς είναι πολύ δύσκολο.

 

Ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Πρώτος του αντίπαλος στις 23 στο ΓΣΠ η νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Ορντάμπασι (Καζακστάν)-Πετροκάμπ(Μολδαβία).  Εκτός έδρας στις 30Ιουλίου ο επαναληπτικός.

ΑΕΚ και Ομόνοια αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.Η Ομόνοια κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τορπέντο Κιουταΐσι (Γεωργία)- Τίρανα (Αλβανία). Εντός έδρας στις 25 Ιουλίου ο πρώτος αγώνας, εκτός έδρας την 1η Αυγούστου ο επαναληπτικός. Η ΑΕΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Πάσκι (Ουγγαρία)- Κόρνιβουλ Ουνεντοάρα (Ρουμανία).  Εκτός έδρας στις 25 Ιουλίου ο πρώτος αγώνας, την 1η Αυγούστου στη Λάρνακα ο επαναληπτικός.

Θα φτάσουν οι ομάδες μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους; Για την Πάφο οι πιθανότητες πλέον δεν είναι ρεαλιστικές μετά το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και η απόδοσή της στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, είναι 150.00. Το να φτάσει ο ΑΠΟΕΛ στη φάση του ενιαίου ομίλου του Champions League δίνει 5.50! Από την άλλη το ενδεχόμενο να φτάσουν στη φάση του ενιαίου ομίλου του Conference League η Ομόνοια και η ΑΕΚ δίνει 4.65 και 7.00 αντίστοιχα.

 

Όλες τις αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend