Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η Kapnos μέχρι και Σεπτέμβρη μεταφέρει δωρεάν παιδιά κάτω των 12
Η Kapnos  μέχρι και Σεπτέμβρη μεταφέρει δωρεάν παιδιά κάτω των 12

Η Kapnos μέχρι και Σεπτέμβρη μεταφέρει δωρεάν παιδιά κάτω των 12

 

 

Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρόνων, κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη, μπορούν να ταξιδέψουν από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, εντελώς δωρεάν, αναφέει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle.

Σε δελτίο Τύπου η εταιρεία υπενθυμιζει ότι διενεργεί καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο δρομολόγια προς και από τα δύο αεροδρόμια και ότι στον σταθμό της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Κυρηνείας, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν στάθμευση του οχήματος τους, στους ειδικούς χώρους της εταιρείας, για όλο το χρονικό διάστημα που αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η Kapnos Airport Shuttle προσθέτει πως ανακοίνωσε επίσης ότι κατά τις ώρες αιχμής, πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας κάθε 30 λεπτά, ενώ έχει πυκνώσει και τα δρομολόγια προς και από το αεροδρόμιο Πάφου.

 

Για τους μαθητές, τους φοιτητές και για τους στρατιώτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρείας για μεταφορά τους προς και από το αεροδρόμιο Πάφου προσφέρεται έκπτωση 4 ευρώ.

Η εταιρεία συνδέει την Κύπρο με τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Επίσης πραγματοποιεί δρομολόγια που συνδέουν τα δύο αεροδρόμια μεταξύ τους.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend