Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φεστιβάλ Λάρνακας: Καρυοφυλλιά και Μητσιάς απόψε στο Αρχαίο Κίτιον στη Λάρνακα
Φεστιβάλ Λάρνακας: Καρυοφυλλιά και Μητσιάς απόψε στο Αρχαίο Κίτιον στη Λάρνακα

Φεστιβάλ Λάρνακας: Καρυοφυλλιά και Μητσιάς απόψε στο Αρχαίο Κίτιον στη Λάρνακα

 

 

Συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Λάρνακας 2024. Μετά από τις συναυλίες των Γιώργου Νταλάρα – Άλκηστις  Πρωτοψάλτη Αντώνη Ρέμου και Άννας Βίσση, σειρά παίρνουν οι Μανώλης Μητσιάς  με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την παράσταση «Οι ποιητές μας τραγουδούν», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 στο Αρχαιολογικό Χώρο Κιτίου. 

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου  και ώρα 9:00 μ.μ. στον Αρχαιολογικό Χώρο Κιτίου οι Μανώλης Μητσιάς  και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα παρουσιάσουν την παράσταση «Οι ποιητές μας τραγουδούν». Είναι μια Ανθολογία της ελληνικής μελοποιημένης ποίησης.

Επιμέλεια κειμένων: Γιώργος Λιάνης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

 

Είσοδος €20. Προπώληση: ticketmaster.cy &  ACS Courier

 Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τους χορηγούς του Φεστιβάλ 2024, τον ΟΠΑΠ Κύπρου και την PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD καθώς επίσης όλα τα τοπικά μέσα, ραδιόφωνα, ειδησεογραφικές σελίδες και περιοδικά Skala Times, City of Larnaca, Larnaca On Line, Apopsi-la, Cyprus Highlights, L.A. Voice, My City, Star 93.7 FM, ΟΛΑ 97.01 FM, LGR Cyprus και 99 Classic που στηρίζουν το φετινό Φεστιβάλ ως χορηγοί επικοινωνίας, στηρίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά τις προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας για συνέχιση των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων του.

 

 

Send this to a friend