Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ιεζεκιήλ: “Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή…”
Ιεζεκιήλ: “Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή…”

Ιεζεκιήλ: “Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή…”

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ, μίλησε στον Supersport για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

«Ο προγραμματισμός προχωράει. Θεωρούμε πως η ομάδα μας με τις κινήσεις που έγιναν φέτος, με μεταγραφές και ανανεώσεις, θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική από πέρσι. Ψάχνουμε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που ν’ αγωνίζεται στα «φτερά». Είναι μεγάλη η μεταγραφική περίοδος, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος. Θέλουμε οι επιλογές μας να είναι επιτυχημένες πάντα φυσικά μέσα στα οικονομικά πλαίσια που θέλαμε. Θα ήταν ευχής έργο να ήταν ολοκληρωμένο το ρόστερ πριν αναχωρήσει για τη Βουλγαρία. Θα πρέπει όμως να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή γιατί θέλουμε να κάνουμε σωστές επιλογές», είπε.

Και κατέληξε: «Θα γίνουν τρία φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία. Περιμένουμε να επισημοποιηθούν τα τεστ και να ανακοινώσουμε. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που βρέθηκε στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση. Ήταν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστούμε και για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας»

 

Send this to a friend