Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EYE Sport – Από την Σαρδηνία στην Λάρνακα (ΦΩΤΟ)
EYE Sport – Από την Σαρδηνία στην Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

EYE Sport – Από την Σαρδηνία στην Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

 

 

Η επωνυμία EYE Sport, που δραστηριοποιείται στη διεθνή αγορά από τον Απρίλιο του 2006, παράγει και πουλά ομαδικά ρούχα και αθλητικά είδη για αγώνες και ελεύθερο χρόνο. Τα προϊόντα που σχεδιάζει και κατασκευάζει η EYE Sport είναι ο καθρέφτης του καλύτερου ιταλικού στυλ, που γεννήθηκε περήφανα στη Σαρδηνία όπου και εδρεύει η εταιρεία. Εδώ και ένα περίπου χρόνο η εταιρεία βρίσκεται και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα.

Με έναν κατάλογο με περισσότερα από 1600 προϊόντα (EYE Sport Line + EYE 4Mori Line), η EYE Sport διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ομάδες, αθλητές και ακαδημίες όλων των αθλημάτων.

Η εταιρεία στην Κύπρο έχει συνάψει συμφωνίες με ομάδες πρώτης κατηγορίας στο Βόλεϊ (ΑΕΚ Λάρνακας) και στο Handball (A.O. Αραδίππου), ενώ στο ποδόσφαιρο ντύνει σειρά από τοπικές ομάδες και ακαδημίες.

 

Θα μας βρείτε στο κέντρο της πόλης της Λάρνακας στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως 34 στο κατάστημα ‘Angys Shop’ στον δεύτερο όροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε τηλεφωνικώς στο 99142538 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο Instagram eye_sport_cyprus

Send this to a friend