Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ισπανία ή Αγγλία; Ποιος θα είναι ο θριαμβευτής του Euro 2024;
Ισπανία ή Αγγλία; Ποιος θα είναι ο θριαμβευτής του Euro 2024;

Ισπανία ή Αγγλία; Ποιος θα είναι ο θριαμβευτής του Euro 2024;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η στιγμή που περίμεναν εδώ και καιρό όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι έφτασε! Το Euro 2024 φτάνει στο τέλος του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό. Ισπανία εναντίον Αγγλίας και… ποιος θα διαδεχτεί την Ιταλία στην κορυφή της Ευρώπης; Ποιος θα είναι ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης;

Το Euro 2024 μας καθήλωσε τον τελευταίο μήνα και πλέον ήρθε η ώρα της στέψης. Από τη μία η Ισπανία που ξεκίνησε ως πέμπτο φαβορί στη διοργάνωση και έφτασε να θεωρείται φαβορί στον τελικό. Από την άλλη η Αγγλία που ήταν από την αρχή μέχρι τα προημιτελικά φαβορί για τις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά ακολούθως υποχώρησε λόγω… Ισπανίας. Ποιος θα επικρατήσει απόψε; Οι Ίβηρες δείχνουν να έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω της εικόνας που έδειξαν σε όλο το τουρνουά, αλλά ο τελικός είναι εξαιρετικά αμφίρροπος και το φανερώνουν και οι αποδόσεις.

 

Η νίκη της Ισπανίας έχει απόδοση 2.60, η ισοπαλία είναι στο 2.94 και η νίκη της Αγγλίας δίνει 3.63 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία είναι στο 1.70 και από την Αγγλία στο 2.15. Το ενδεχόμενο να δούμε παράταση ή πέναλτι δίνει 5.60 και 4.35 αντίστοιχα. Οι Ισπανοί έφτασαν στον τελικό αποκλείοντας κατά σειρά Γεωργία, Γερμανία (στην παράταση) και Γαλλία, ενώ οι Άγλλοι άφησαν εκτός Σλοβακία (στην παράταση), Ελβετία (στα πέναλτι) και Ολλανδία.

Απόψε στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου θα χαμογελάσει μόνο ένας. Θα δούμε επιθετικό παιχνίδι, όπως στα περισσότερα ματς των Ισπανών, ή πιο σφιχτές άμυνες, όπως έχει συμβεί σε αρκετά παιχνίδια των Άγγλων; Η Ισπανία έχει τρία σερί GGκαι τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, ενώ η Αγγλία έχει τέσσερα GGστα πέντε τελευταία παιχνίδια και έξι under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία ματς. Σήμερα το over 2.5 γκολ δίνει 2.50 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 4.60, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.53. Στο 1.96 τοGG, στο 1.80 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend