Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Kastanos Jewellery: Όταν η τελειότητα συναντά το κόσμημα
Kastanos Jewellery: Όταν η τελειότητα συναντά το κόσμημα

Kastanos Jewellery: Όταν η τελειότητα συναντά το κόσμημα

 

 

Λίγα λεπτά από την πόλη της Λάρνακας, στο νέο εμπορικό δρόμο Κιτίου, θα βρείτε το κοσμηματοπωλείο που θα ευχαριστήσει κάθε σας γούστο στα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

Σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα είναι αναλώσιμα, που έχει χαθεί ο ρομαντισμός και η αξία του δώρου πολλές φορές, που παρόλο που το κόσμημα αποτελεί ένα καθημερινό αξεσουάρ, έχοντας χάσει όμως την ποιότητα και τη σημασία που είχε κάποτε, καθώς ήταν άκρως συνδεδεμένο με τα συναισθήματα του ανθρώπου και την εκδήλωσή τους, είναι και παραμένει ένα δώρο που θα παραμείνει ζωντανό και αναλλοίωτο στο χρόνο.

Έτσι λοιπόν, για να αισθανθείς την ποιότητα των μετάλλων και την αξία της δημιουργίας δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Kastanos Jewellery στην πόλη μας. Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια τα οποία δημιουργούνται αποκλειστικά στο δικό τους εργαστήρι.

 

Με ακεραιότητα, δημιουργικότητα και μεράκι συνεχίζουν να υπηρετούν την τέχνη του κοσμήματος προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές της αγοράς κοσμημάτων στη Λάρνακα και όχι μόνο.

Ο μοναδικός τους σχεδιασμός, η ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν το κόσμημα ιδιαίτερο. Ένα κόσμημα που μπορείς να κάνεις δώρο σε κάθε περίσταση.

Αν σκέφτεσαι ακόμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου και ψάχνεις για το μονόπετρο που θα της σκλαβώσει την καρδία στον Kastano θα βρεις αμέτρητες επιλογές. Υπέροχοι μοναδικοί σταυροί για βάφτιση ή για οποιαδήποτε σημαντική στιγμή της ζωής σας.

 

Πληροφορίες

55 Makariou C’ Avenue, Cool Court 1,Shop 2,Kiti 7550 Λάρνακα Larnaca,Cyprus

24 424343

Send this to a friend