Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα είναι ο Γιαμάλ MVP του Euro 2024;
Θα είναι ο Γιαμάλ MVP του Euro 2024;

Θα είναι ο Γιαμάλ MVP του Euro 2024;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το Euro 2024 φτάνει στο τέλος του και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία την Κυριακή το βράδυ.

Κι αν οι προβλέψεις για τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης μοιάζουν δύσκολες, η πρόβλεψη για τον MVP της διοργάνωσης δείχνει πιο εύκολη. Για την ακρίβεια την έχει κάνει πιο εύκολη ο ΛαμίνΓιαμάλ, ο οποίος λίγες μέρες πριν κλείσει τα 17 του χρόνια έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή του Euro 2024! Ο χαρισματικός άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλά, με τη γκολάρα του στον ημιτελικό με τη Γαλλία να γίνεται viralσε όλο τον κόσμο.

 

Θα είναι τελικά ο νεαρός άσος των Ισπανών ο MVP της διοργάνωσης; Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ο MVP δεν προέρχεται απαραίτητα από την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο. Κρίνοντας από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά θα είναι εκτός απροόπτου Ισπανός! Αυτή τη στιγμή στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, βρίσκουμε τέσσερις Ισπανούς παίκτες ως φαβορί για τον τίτλο του MVP!

Πρώτος και καλύτερος ο Γιαμάλ με απόδοση 2.50, με τον Ρόντρι να ακολουθεί στο 3.75 και αρκετά πιο πίσω τον Ντάνι Όλμο με απόδοση 7.50 και τον ΦαμπιάνΡουίθ στο 9.00. Οι Άγγλοι δεν έχουν βγάλει μάτια με την απόδοσή τους, γι’ αυτό οι παίκτες τους ακολουθούν πιο πίσω. Στο 10.00 η απόδοση για τον Μπέλιγχαμ, στο 20.00 για τον Σάκα, στο 22.00 για τον Κέιν.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend