Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Αραδίππου ενημερώνει ότι έγινε συνάντηση με τους Δήμους και τις Κοινότητες, που συμμετείχαν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος YoungCities
Ο Δήμος Αραδίππου ενημερώνει ότι έγινε συνάντηση με τους Δήμους και τις Κοινότητες, που συμμετείχαν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος YoungCities

Ο Δήμος Αραδίππου ενημερώνει ότι έγινε συνάντηση με τους Δήμους και τις Κοινότητες, που συμμετείχαν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος YoungCities

 

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Δήμους και τις Κοινότητες, που συμμετείχαν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος YoungCities.

Οι Δήμοι και Κοινότητες που συμμετείχαν είναι:

– Δήμος Λευκωσίας
– Δήμος Έγκωμης
– Δήμος Αραδίππου
– Κοινότητα Αυγόρου
– Κοινότητα Αγρού
– Κοινότητα Καλοπαναγιώτη

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, υπογράφηκαν οι Συμβάσεις υλοποίησης των ιδεών των νέων, από κάθε Δήμο και Κοινότητα και τέθηκε το πλαίσιο εφαρμογής τους.

Το YoungCities αποτελεί μια καινοτόμα και άκρως συμμετοχική πρωτοβουλία που θέτει στο επίκεντρό της την ενδυνάμωση και δημιουργική εμπλοκή των νέων στην αντιμετώπιση προκλήσεων στην τοπική τους κοινότητα και υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά με τη συμμετοχή ήδη πέραν των 12 Δήμων και Κοινοτήτων.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία «Νεανικών» πόλεων, μέσα από την ανάπτυξη και υλοποίηση προτάσεων με πολλαπλασιαστικό όφελος και επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση του κοινωνικού πλαισίου για τους ίδιους τους νέους αλλά και τους δημότες-συμπολίτες τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus με την ΕΑΣ.
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα https://youngcities.org/

Send this to a friend