Home Uncategorized Ο Δήμαρχος Λευκάρων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο του Δημοτικού διαμερίσματος Σκαρίνου Αβραάμ Χριστοφόρου
Ο Δήμαρχος Λευκάρων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο του Δημοτικού διαμερίσματος Σκαρίνου Αβραάμ Χριστοφόρου

Ο Δήμαρχος Λευκάρων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο του Δημοτικού διαμερίσματος Σκαρίνου Αβραάμ Χριστοφόρου

 

 

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο του Δημοτικού διαμερίσματος Σκαρίνου Αβραάμ Χριστοφόρου.

Στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το διαμέρισμα και να συζητήσουν, για τον προγραμματισμό έργων, που θα πρέπει να προωθηθούν από τον Δήμο.

Έχουν δοθεί οδηγίες, όπως κάθε Πέμπτη, λειτουργός του Δήμου Λευκάρων, να βρίσκεται στα γραφεία του Δήμου στην Σκαρίνου, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε Δημότη.

 

Διευκρινίζεται ότι το κέντρο εξυπηρέτησης του Δημότη, θα μπορεί την ίδια μέρα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Δημότες, των διαμερισμάτων Βάβλας και Λάγιας.

Ο Δήμαρχος Λευκάρων εξέφρασε τις ευχαριστίες του ιδιαίτερα στον τέως κοινοτάρχη, που με την παρουσία του, έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως τον χαρακτηρίζει.

Send this to a friend