Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπόθεση σοκ: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη αδελφή του επί δύο χρόνια
Υπόθεση σοκ: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη αδελφή του επί δύο χρόνια

Υπόθεση σοκ: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη αδελφή του επί δύο χρόνια

 

 

Ένοχος και στις 28 κατηγορίες που αντιμετωπίζει, κρίθηκε ο 27χρονος κατηγορούμενος σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε καμία κατηγορία που αντιμετώπιζε, με την υπόθεση να οδηγείται σε ακρόαση.

Συγκλονιστική η υπόθεση, με θύμα και θύτη να είναι αδέλφια, και οι λεπτομέρειες της προκαλούν σοκ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews, τα φρικιαστικά αδικήματα σε βάρος του θύματος, συνέβαιναν επί δύο χρόνια, κατά τα έτη 2012 εώς 2014, όταν το θύμα ήταν σε ηλικία 9 ετών και ο κατηγορούμενος αδελφός της, σε ηλικία 15 ετών.

Τα όσα βίωσε το ανήλικο κορίτσι επί δύο χρόνια στα χέρια του αδελφού της προκαλούν ανατριχίλα. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείου τον έκρινε ένοχο σε όλα τα αδικήματα, που περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο, τα οποία αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού κατά παράβαση του άρθρου 2, 10 και 12 του Περί Καταπολέμησης και Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Προσώπων, Νόμου 87 (Ι)2007 καθώς και το αδίκημα της αιμομιξίας.

 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, το Κακουργιοδικείο στη σημερινή πολυσέλιδη απόφασή του, έκρινε τους μάρτυρες κατηγορίας αξιόπιστους, όπως και το θύμα, σε αντίθεση με τους μάρτυρες υπεράσπισης οι οποίοι κρίθηκαν ότι δεν είχαν γνώση επί των γεγονότων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα κατά τις συνεδρίες της με ψυχολόγο όταν ήταν σε ηλικία 18 χρονών, εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε στα χέρια του αδελφού της, στην τρυφερη ηλικία των 9 ετών.

Πηγή: Philenews

Send this to a friend