Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Στιγμές – Λεύκωμα Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών – Σχολική Χρονιά 2023 – 2024
Στιγμές – Λεύκωμα Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών – Σχολική Χρονιά 2023 – 2024

Στιγμές – Λεύκωμα Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών – Σχολική Χρονιά 2023 – 2024

 

 

Η Σχολική Χρονιά 2023 – 2024 ήταν γεμάτη εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, εκδρομές και στιγμές, που συνέθεσαν μια πολυποίκιλη σχολική ζωή. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές αποτυπώνονται στις σελίδες του σχολικού μας λευκώματος.

Το λεύκωμα είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Λυκείου Λιβαδιών, τα οποία ξεχωρίζουν για το φιλότιμο, το ήθος και την αγάπη τους για το σχολείο. Αυτά τα παιδιά χρωμάτισαν τα όνειρά τους τόσο στην αυλή όσο και στις αίθουσες διδασκαλίας. Κάθε παιδί, αναλόγως των δυνάμεών του, αγωνίστηκε, κουράστηκε, πρόσφερε και προσπάθησε για το καλύτερο. Αυτές οι προσπάθειες και στιγμές καταγράφονται στο λεύκωμα, προσφέροντας μια ανεξίτηλη ανάμνηση της σχολικής ζωής.

Οι εκπαιδευτικοί του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών ενέπνευσαν τους μαθητές και τους έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους. Η προσφορά των εκπαιδευτικών, η υποστήριξη των γονέων και η ομαδική προσπάθεια των μαθητών απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Όλες αυτές οι ξεχωριστές στιγμές αποτυπώνονται στις σελίδες του σχολικού λευκώματος. Προσκαλούμε και καλούμε όλους εσάς να ξεφυλλίσετε το λεύκωμα αυτό, να απολαύσετε κάθε στιγμή της σχολικής ζωής και να αφήσετε τα συναισθήματα που πηγάζουν μέσα από αυτές τις στιγμές να σας αγγίξουν.

Ψηφιακό Λεύκωμα

Σύνδεσμος:

https://online.flipbuilder.com/yvcm/ramf/

Επίσης, προσκαλούμε και καλούμε όλους εσάς να παρακολουθήσετε το βίντεο αυτό, να απολαύσετε κάθε στιγμή της σχολικής ζωής και να αφήσετε τα συναισθήματα που πηγάζουν μέσα από αυτές τις στιγμές να σας αγγίξουν.

Βίντεο:

Σύνδεσμος:

https://youtu.be/6yZJZ7mjd4g

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

 

Send this to a friend