Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η Ισπανία περιμένει παρτενέρ. Αγγλία ή Ολλανδία;
Η Ισπανία περιμένει παρτενέρ. Αγγλία ή Ολλανδία;

Η Ισπανία περιμένει παρτενέρ. Αγγλία ή Ολλανδία;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η Ισπανία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2024 μετά τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό με τη Γαλλία και περιμένει αντίπαλο από τον αποψινό, δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία. Ποιο θα είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού;Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά η Αγγλία ή θα επανέλθει σε τελικό μετά από χρόνια η Ολλανδία;

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα πριν τα ημιτελικά να έχουν υποχωρήσει στην τρίτη θέση των φαβορί πίσω από Ισπανία και Γαλλία. Θα εμφανιστούν απόψε ως… «λιοντάρια», αφήνοντας πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις τους; Πιο πειστική ως τώρα η Ολλανδία, με την αποψινή μονομαχία να προμηνύεται συναρπαστική, όπως φανερώνουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

 

Η νίκη της Ολλανδίας έχει απόδοση 3.34, η ισοπαλία είναι στο 2.89 και η νίκη της Αγγλίας δίνει 2.82στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Πρόκριση της Ολλανδίας με απόδοση 2.05 και της Αγγλίας με απόδοση 1.78. Το ενδεχόμενο παράτασης δίνει 5.60 και το ενδεχόμενο πέναλτι 4.30. Δύσκολες οι προκρίσεις των «λιονταριών» ως τώρα, στην παράταση κόντρα στη Σλοβακία, στα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία. Από την άλλη οι Ολλανδοί πέρασαν στο 90άλεπτο και τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Η Αγγλία έχει τρία GGστα τέσσερα τελευταία ματς και πέντε under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ η Ολλανδία έχει εννέα over 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία ματς. Απόψε τοover 2.5 γκολ δίνει 2.55 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 4.75, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 1.53. Στο 1.95 τοGG, στο 1.78 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend