Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ισπανία ή Γαλλία στον τελικό του Euro 2024;
Ισπανία ή Γαλλία στον τελικό του Euro 2024;

Ισπανία ή Γαλλία στον τελικό του Euro 2024;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Ισπανία ή Γαλλία; Ποιος θα είναι ο πρώτος φιναλίστ του Euro 2024; Ο πρώτος ημιτελικός έρχεται απόψε και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Θα έπρεπε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης; Πολλοί πιστεύουν πως θα έπρεπε. Μεταξύ τους και οι στοιχηματικές εταιρείες που θεωρούν την Ισπανία πρώτο φαβορί για τον τίτλο και τη Γαλλία δεύτερο φαβορί, αφήνοντας πιο πίσω στα προγνωστικά το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Καθίσταται σαφές ότι απόψε θα δούμε ματσάρα κι αυτό προκύπτει και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η νίκη της Ισπανίας έχει απόδοση 2.86, η ισοπαλία είναι στο 2.92 και η νίκη της Γαλλίας δίνει 3.24στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Πολύ λεπτές οι ισορροπίες, λοιπόν, με την πρόκριση της Ισπανίας στο 1.83 και την πρόκριση της Γαλλίας στο 1.98! Το ενδεχόμενο παράτασης θα το βρείτε στο 5.70 και το ενδεχόμενο πέναλτι στο 4.30. Οι Ισπανοί έχουν παίξει κατά γενική ομολογία το θεαματικότερο ποδόσφαιρο ως τώρα στη διοργάνωση. Ξεκίνησαν ως πέμπτο φαβορί για τον τίτλο και πλέον είναι πρώτο φαβορί. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τη διοργανώτρια Γερμανία στην παράταση. Οι Γάλλοιδεν έχουν βάλει «κανονικό» γκολ ως τώρα, αφού έχουν σκοράρει μόνο με πέναλτι και αυτογκόλ! Παρά ταύτα είναι ήδη στα ημιτελικά, αποκλείοντας στον προηγούμενο γύρο την Πορτογαλία στα πέναλτι.

Έξι over 2.5 γκολ στα  οχτώ τελευταία ματς για την Ισπανία και έξι σερί under 2.5 γκολ, καθώς και επτά ΝG στα εννέα τελευταία παιχνίδια για τη Γαλλία. Τι θα δούμε απόψε; Το over 2.5 γκολ δίνει 2.55 και το over 3.5 γκολ είναι στο 4.75, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.52. Στο 1.98 τοGG, στο 1.78 τοNG. Θα καταφέρει να σκοράρει απόψε η Γαλλία; Το ενδεχόμενο να μείνει άσφαιρη δίνει 2.57, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ισπανία είναι 2.82.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend