Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η συζήτηση του Φειδία Παναγιώτου με τον Χριστόφορο Τορναρίτη… εν ώρα ηλιοθεραπείας στον Πρωταρά
Η συζήτηση του Φειδία Παναγιώτου με τον Χριστόφορο Τορναρίτη… εν ώρα ηλιοθεραπείας στον Πρωταρά

Η συζήτηση του Φειδία Παναγιώτου με τον Χριστόφορο Τορναρίτη… εν ώρα ηλιοθεραπείας στον Πρωταρά

 

 

Μια μίνι εξόρμηση στον Πρωταρά αποφάσισαν να κάνουν ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η Ραμόνα Φίλιπ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ενώ όπως είδαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, το ζευγάρι θέλησε να επισκεφτεί και ο πολύ καλός φίλος του επιχειρηματία, Φειδίας Παναγιώτου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του νεαρού youtuber και πολιτικού στο εξοχικό του Χριστόφορου Τορναρίτη και της Ραμόνας Φίλιπ, ο ίδιος μαζί με τον επιχειρηματία θέλησαν να χαλαρώσουν στον εξωτερικό χώρο και με θέα τους την θάλασσα, να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Οι δύο τους μάλιστα, δεν δίστασαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και μια από τις συζητήσεις που έκαναν!

 

“Αν αυτή την στιγμή που μιλάμε σβήσει ο ήλιος, να ξέρεις ό,τι έχεις εννέα λεπτά και 22 δευτερόλεπτα για να μαγειρέψεις αυγά τηγανητά με μπέικο, πριν ανατιναχτεί η γη…”, ακούμε τον Χριστόφορο Τορναρίτη να λέει, με τον Φειδία Παναγιώτου να απαντά: “Φανταστείτε ότι θα γίνει και ζήστε τα τελευταία εννέα λεπτά της ζωής σας”, με τον Τορναρίτη να γράφει στο ποστ: “Μια φορά ζούμε” και να στέλνει με αυτόν τον τρόπο το δικό του μήνυμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: www.24sports.com.cy

Send this to a friend