Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκέλειας, οδηγήθηκε εκ νέου την Παρασκευή ο 45χρονος Κώστας Αντωνίου, άλλος «Αλουπός», σε σχέση με τη δολοφονία του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Στον Αντωνίου αποδόθηκε η κατηγορία του φόνου, και διατάχθηκε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 17 Ιουλίου, ημερομηνία που ορίστηκε ως επόμενη δικάσιμος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, την ημέρα αυτή ο κατηγορούμενος θα απαντήσει κατά πόσο επιθυμεί να δικαστεί σε Δικαστήριο της Δημοκρατίας ή των Βρετανικών Βάσεων.

 

 

 

Η Αστυνομία προχώρησε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής στη σύλληψη 49χρονης Ευρωπαίας υπηκόου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας σε σχέση με τον σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Εναντίον της γυναίκας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Φέρεται να είχε ρόλο μεσάζοντα στις πωλήσεις Ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

 

Διάταγμα κράτησης διάρκειας 8 ημερών εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον του 30χρονου υπόπτου για την υπόθεση εισαγωγής και εμπορίας ποσότητας κάνναβης βάρους 15.6 κιλών περίπου, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε ταξιδιωτική βαλίτσα του 30χρονου λίγο μετά την άφιξη του από χώρα του στο αεροδρόμιο.

 

Τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής τα ετήσια μνημόσυνα των θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί.

Η φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, οδήγησε στον θάνατο 13 ανθρώπους, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της ΕΦ, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ και στον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Send this to a friend