Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προκήρυξη Υποτροφίας από το Ίδρυμα Αντζουλή σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηένου
Προκήρυξη Υποτροφίας από το Ίδρυμα Αντζουλή σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηένου

Προκήρυξη Υποτροφίας από το Ίδρυμα Αντζουλή σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το Ίδρυμα Αντζουλή, σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηένου, προκηρύσσει μίαν υποτροφία για δημότη/ισσα που διαμένει ή/και κατάγεται από την Αθηένου και ο/η οποίος/α θα φοιτήσει ως πρωτοετής ή δευτεροετής/τριτοετής/τεταρτοετής φοιτητής/τρια το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Σημειώνεται ότι, στη βάση των καταστατικών σκοπών και στόχων του Ιδρύματος,  η υποτροφία απευθύνεται σε φοιτητή/τρια των Τμημάτων των Φιλοσοφικών Σχολών, των Μουσικών Σχολών και των Σχολών Καλών Τεχνών των Δημόσιων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πανεπιστημίων) της Κύπρου ή της Ελλάδας.

Ο/Η φοιτητής/τρια που θα επιλεγεί θα λάβει μερική ή ολική χορηγία για ένα έτος σπουδών και με δικαίωμα ανανέωσης, αφού το αιτημά του/της λάβει την έγκριση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Το ύψος της χορηγίας θα καλύπτει, πρωτίστως, το ενοίκιο του/της φοιτητή/τριας σε μηνιαία βάση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να μελετήσουν τους ειδικούς όρους της υποτροφίας και τα τεκμήρια που απαιτούνται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Αντζουλή www.antzoulis.foundation.


Πατήστε εδώ για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξετάζονται, εκτός εάν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων για εισδοχή στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Ελλάδας και δοθεί σχετική παράταση για την υποβολή των αιτήσεων, κατόπιν συνεννόησης του Ιδρύματος Αντζουλή με τον Δήμο Αθηένου. Νοείται ότι η σχετική παράταση θα αποσκοπεί στην ισότιμη μεταχείριση των νεοεισερχόμενων (πρωτοετών) φοιτητών/τριών και των υφιστάμενων (δευτεροετών, τριτοετών, τεταρτοετών) φοιτητών/τριών, οι οποίοι/ες θα διεκδικήσουν την υποτροφία.

Πατήστε εδώ για Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήματος Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές – Ίδρυμα Αντζουλή (antzoulis.foundation)

Οι ενδιαφερόμενοι διατηρούν το δικαίωμα να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση ή αφού τη συμπληρώσουν, να την εκτυπώσουν και να την αποστείλουν είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ, Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου Γ’, Αρ.2,7600- Αθηένου,  μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 η ώρα 2.00 μ.μ.

Send this to a friend