Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Κατηγορήθηκε για τον φόνο Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια ο 45χρονος Αντωνίου
Κατηγορήθηκε για τον φόνο Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια ο 45χρονος Αντωνίου

Κατηγορήθηκε για τον φόνο Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια ο 45χρονος Αντωνίου

Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκέλειας, οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα το πρωί ο 45χρονος Κώστας Αντωνίου, άλλος «Αλουπός» σε σχέση με τη δολοφονία του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Στον Αντωνίου αποδόθηκε η κατηγορία του φόνου, και διατάχθηκε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 17 Ιουλίου, ημερομηνία που ορίστηκε ως επόμενη δικάσιμος.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, την ημέρα αυτή ο κατηγορούμενος, θα απαντήσει κατά πόσο επιθυμεί να δικαστεί σε Δικαστήριο της Δημοκρατίας ή των Βρετανικών Βάσεων.

Το χρονικό του εγκλήματος
Όλα συνέβησαν σε βαφείο οχημάτων στην Ορμήδεια γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ο 45χρονος Αντωνίου παραδέχθηκε την δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, με τις λεπτομέρειες γύρω από το άγριο έγκλημα να είναι σοκαριστικές.

Τον σκότωσε λόγω οικονομικών διαφορών. Το θύμα του ζητούσε συγκεκριμένο ποσό που φαίνεται να του χρωστούσε ο δράστης, για εργασίες που έκανε στο συνεργείο του. Το βράδυ της Τρίτης πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του 45χρονου, ζητώντας εξηγήσεις.

Ακούστηκαν φωνές από το υποστατικό, ακολούθησε έντονος καβγάς και ρίχθηκαν πυροβολισμοί, με τον Κωνσταντινίδη να σωριάζεται νεκρός στο έδαφος.

Πολίτης που άκουσε τους πυροβολισμούς μεταβαίνει στο σημείο. Ο Χαράλαμπος κείτεται σε λίμνη αίματος, με τον δολοφόνο του να βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και να προσπαθεί να μετακινήσει τη σορό, απομακρύνει τα αίματα με νερό, θέλοντας να κρύψει το στυγερό έγκλημα.

Τον χτυπούσε με σίδερο
Τα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν πέσει νεκρός ο 52χρονος αποκαλύπτει και το ιατρικό πιστοποιητικό. Ο στυγερός δολοφόνος λίγο πριν τον πυροβολήσει, φέρεται να τον χτυπούσε με σίδερο.

Το θύμα εκτός από τραυματισμούς που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, φέρει κακώσεις από πολλαπλά χτυπήματα. Αιτία θανάτου – τραύματα στο κεφάλι.

Η αυτοψία στη σορό του θύματος διενεργήθηκε από τον Ελλαδίτη ιατροδικαστή, Μανώλη Σακελιάδη.

Την ίδια ώρα, στα χέρια της Αστυνομίας είναι και το φονικό όπλο όπως και το αυτοκίνητο πελάτη το οποίο πήρε από το συνεργείο ο δράστης για να διαφύγει.

 

Send this to a friend