Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας: Ειδοποίηση για μετακίνηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων
Δήμος Λάρνακας: Ειδοποίηση για μετακίνηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων

Δήμος Λάρνακας: Ειδοποίηση για μετακίνηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και αντικειμένων

Ο Δήμος Λάρνακας εφαρμόζοντας τις  διατάξεις του Άρθρο 92Α του Περί Δήμων Νόμου, ικανοποιήθηκε ότι τα πιο κάτω μηχανοκίνητα οχήματα και αντικείμενα που βρίσκονται ακινητοποιημένα ή σταθμευμένα σε δημόσιους ή ιδιωτικούς ανοικτούς χώρους για περίοδο μεγαλύτερη από τρεις εβδομάδες, είναι εγκαταλελειμμένα και αποφάσισε ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει ο Νόμος να τα χαρακτηρίσει ως εγκαταλελειμμένα και να καλέσει τους ιδιοκτήτες να τα μετακινήσουν μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την ημερομηνία της παρούσας ειδοποίησης.

Κατάλογος οχημάτων:

KAE510, SU832, KZV162, KJL350, MITSUBISHI COLT ΜΠΛΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ, MITSUBISHI COLT ΑΣΠΡΟ CZ3 ΧΩΡΙΣ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ, NISSAN SUNNY ΑΣΠΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ, HPM817, HPA848, KUN951, KVW202, MERCEDES S320 ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ, KBZ999, HONDA ΧΩΡΙΣ ΑΡ. ΕΓΓΡΑΦΗΣ, KKH56, IVECO G5949


Σημειώνεται ότι:

α) Εάν το όχημα έχει άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ και πιστοποιητικό καταλληλότητας (εάν  απαιτείται) θα πωλείται σε δημόσιο πλειστηριασμό ή με ζήτηση δημόσιων προσφορών και θα οικειοποιείται ο Δήμος τα έσοδα από την πράξη της πώλησης.
β) Εάν το όχημα δεν έχει άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ ή έχει άδεια κυκλοφορίας αλλά δεν έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας (εάν απαιτείται) θα θεωρείται ως όχημα στο τέλος του κύκλου της ζωής του και θα διατίθεται ως απόβλητο για καταστροφή από αδειοδοτημένη εταιρεία.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες όπως συμμορφωθούν με την πιο πάνω υπόδειξη και μετακινήσουν τα οχήματα/αντικείμενά τους.

Η μετακίνηση ενός οχήματος ή αντικειμένου από μια οδό σε άλλη ή από ένα ανοικτό χώρο σε άλλο ανοικτό χώρο, δεν θεωρείται συμμόρφωση με την ειδοποίηση.

Για οτιδήποτε αφορά τα πιο πάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Υγειονομείου του Δήμου στα τηλέφωνα 97827323 / 24816519 / 24816557 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Send this to a friend