Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συναυλία στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων – «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!»
Συναυλία στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων – «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!»

Συναυλία στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων – «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!»

Η οικογένειας της μικρής Σταυρούλας Χρίστου προσκαλεί το κοινό στη συναυλία της την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου στις 8.30μ.μ., στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Σας μεταφέρουμε τα λόγια που έγραψε:

«Ονομάζομαι Σταυρούλα Χρίστου και είμαι 12 χρονών.

Θα ήταν χαρά και τιμή μου να παρευρεθείτε στην φιλανθρωπικού-κοινωνικού χαρακτήρα συναυλία που διοργανώνω, την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 8.30μ.μ., στην κεντρική εξέδρα των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Θα ήθελα σε συντομία να μοιραστώ μαζί σας το πώς κατέληξα στην διοργάνωση αυτής της συναυλίας.

Με αφορμή την συμμετοχή μου, ως εκπρόσωπος της Κύπρου, στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η EBU (παραγωγοί της Eurovision) με τίτλο «Can I Do It?» και στα πλαίσια επίτευξης κάποιου προσωπικού μας στόχου, επέλεξα να αντιπροσωπεύσω την Κύπρο μας με τη δράση-μήνυμα «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!»

Επηρεασμένη από την τραυματική εμπειρία που βίωσα και βιώνω με την οικογένειά μου μετά τον τραυματισμό του πατέρα μου, Σαββάκη Χρίστου σε μοτοσυκλετικό δυστύχημα, αποφάσισα τη διοργάνωση αυτής της συναυλίας, δίνοντας έμφαση στις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει η απρόσεκτη οδήγηση, καθώς επίσης πόσο μπορεί να στοιχίσει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή μας.

Θα σας περιμένω για να φωνάξουμε μαζί σε όλους τους οδηγούς να είναι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, για να έχουμε «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!»

Send this to a friend