Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κυνήγησε και τον γιο του θύματος ο 50χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του
Κυνήγησε και τον γιο του θύματος ο 50χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Κυνήγησε και τον γιο του θύματος ο 50χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά το οικογενειακό τραπέζι συγγενών στην Πέγεια, μετατράπηκε σε ασύλληπτη τραγωδία. Ο 50χρονος γαμπρός από την Ελλάδα πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρό τον 43χρονο αδελφό της γυναίκας του.

Οι δυο άνδρες χθες βράδυ συνέτρωγαν στην ισόγειο οικία του υπόπτου, με την αδελφή και τους γονείς του 43χρονου Στέλιου Στυλιανού. 50χρονος και 43χρονος σύμφωνα με την αστυνομία ήρθαν σε λεχτική αντιπαράθεση και τα αίματα άναψαν.

Πιάστηκαν στα χεριά και οι παρευρισκόμενοι κατάφεραν να τους χωρίσουν. Τότε ο 50χρονος φέρεται να κατέβηκε στο υπόγειο όπου πήρε το κυνηγετικό και επέστρεψε. Το θύμα προσπάθησε να τον αφοπλίσει χωρίς να τα καταφέρει. Ο Στυλιανού έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των γονιών του, της αδελφής του αλλά και του του γιου του.

Μιχάλης Νικολάου – Αστυνομικός Δ/ντής Επιχειρήσεων Πάφου
Αμέσως μέλη της αστυνομία μετέβησαν σε συγκεκριμένη κατοικία όπου εντόπισαν το θύμα να είναι τραυματισμένος και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 50χρονος διέφυγε από το σημείο και συνελήφθη αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταβεί μονός του καθώς έφερε μικροτραύματα.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου που διενήργησαν εξετάσεις παρέλαβαν και το κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης άφησε πίσω του στην σκηνή του εγκλήματος. Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου το όποιο διέταξε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη του φόνου.

Ο διαπληκτισμός πριν το φονικό στην Πέγεια
Από ασήμαντη αιτία άρχισε ο καβγάς που οδήγησε στο έγκλημα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, είχε προηγηθεί μια λογομαχία του δράστη με την σύζυγό του στη διάρκεια της οποίας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας – ο αδερφός και οι γονείς του θύματος – πήραν το μέρος της γυναίκας του. Αυτός τότε εξαγριώθηκε και βγήκε εκτός εαυτού. Άρχισε να σπρώχνει τα τραπέζια και τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι του, σπρώχνοντας μάλιστα και την μητέρα του θύματος.

Όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, αυτός πήρε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον 43χρονο Στέλιο Στυλιανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 50χρονος κυνήγησε και τον γιο του θύματος, ο οποίος έτρεξε και κρύφτηκε. Επίσης άλλη μια πτυχή αυτής της τραγωδίας είναι ότι η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε στο έδαφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

 

 

Send this to a friend