Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Έρχεται Κύπρο και υπογράφει στην Ανόρθωση, κοντά σε Μπόγια, τα δεδομένα με Λόπες
Έρχεται Κύπρο και υπογράφει στην Ανόρθωση, κοντά σε Μπόγια, τα δεδομένα με Λόπες

Έρχεται Κύπρο και υπογράφει στην Ανόρθωση, κοντά σε Μπόγια, τα δεδομένα με Λόπες

Οριστική συμφωνία φαίνεται να έχει επιτευχθεί ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομπεϊντά Χατάμπ. Ο Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός θα είναι στο νησί μας μέχρι την Κυριακή και αν δεν προκύψουν αναποδιές θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο 31χρονος στόπερ ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισραήλ και ο Γιάννης Οκκάς πιστεύει ότι είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει πράγματα, ενώ και οικονομικά είναι μία βατή περίπτωση.

Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλές επαφές και εξελίξεις. Ο Ράφα Λόπες έχει πάρει νέα βελτιωμένη πρόταση στα χέρια του, ο Σεκ απάντησε αρνητικά, με τον Τεσέϊρα συνεχίζονται οι επαφές και η προσπάθεια να βρεθεί λύση στο οικονομικό, ενώ ο Κορρέα θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Επίσης, η Ανόρθωση είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπόγιαν Μιροσάβλιεβιτς που πέρσι υπερασπίστηκε τα δοκάρια της εστίας της ΑΕΖ. Ο 25χρονος Σέρβος τερματοφύλακας είναι μία φθηνή λύση που αξιολογήθηκε θετικά και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Ζίβκοβιτς.

Send this to a friend