Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Πραγματοποιείται ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με εκκίνηση από το Metropolis Mall στη Λάρνακα
Πραγματοποιείται ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με εκκίνηση από το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Πραγματοποιείται ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου με εκκίνηση από το Metropolis Mall στη Λάρνακα

Ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί στις 6-7 Ιουλίου 2024 και αναμένετε να είναι γεμάτο δράση και αδρεναλίνη!!!

Με την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα το Σάββατο βράδι από το Metropolis Mall τα πληρώματα θα ριχτούν στη μάχη, η οποία θα είναι ιδιαίτερα θερμή, όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών, αλλά και λόγω ανταγωνισμού.

Τον αγώνα φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Metropolis Mall το οποίο παρέχει όλες τις διευκολύνσεις τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους διοργανωτές προσφέροντας χώρο ακόμα και για το αρχηγείο του αγώνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την Κυριακή 7 Ιουλίου, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στο Τσέρι όπου στις 09.27 ξεκινά η πρώτη ειδική διαδρομή Metropolis Mall Τσέρι – Αλιόν.

Στις 10.22 ξεκινά η δεύτερη ειδική διαδρομή ETS Racing Fuel Πυργά – Καλό χωριό και στις 11.25 ξεκινά η τρίτη ειδική διαδρομή Zestino Competition Tyres Αβδελλερό – Πετροφάνι.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ όπου θα παραμείνουν από τις 12.10 μέχρι περίπου τις 13.00 για τις ανάλογες επιδιορθώσεις των αγωνιστικών τους.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν και πάλι στο χωριό Τσέρι όπου στις 13.46 ξεκινά η τέταρτη ειδική διαδρομή Metropolis Mall Τσέρι – Αλίων η οποία είναι η πρώτη ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη, με την πέμπτη ειδική διαδρομή ETS Racing Fuel Πυργά – Καλό χωριό να ξεκινά στις 14.41. Το αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώνετε με την έκτη ειδική διαδρομή Zestino Competition Tyres Αβδελλερό – Πετροφάνι η οποία ξεκινά στις 15.44.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα επιστρέψουν πίσω στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 18.30.

Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει και πάλι στο Metropolis Mall όπου οι νικητές και διαγωνιζόμενοι σε ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, θα πάρουν τα έπαθλα τους.

Αναμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία την λήξη αποδοχής συμμετοχών, για τον αγώνα την Τρίτη 2 Ιουλίου βράδυ, όπου θα γνωρίζουμε και τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Send this to a friend