Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπικος Σκοπευτικος Αγώνας στη μνήμη του Δημήτρη Δημητρίου
Φιλανθρωπικος Σκοπευτικος Αγώνας στη μνήμη του Δημήτρη Δημητρίου

Φιλανθρωπικος Σκοπευτικος Αγώνας στη μνήμη του Δημήτρη Δημητρίου

Στις 30 Ιουνίου 2024 και μεταξύ των ωρών 07:30-13:30 πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικος Σκοπευτικος Αγώνας “Ένα Όνειρο μια Ευχή” στη μνήμη του Δημήτρη Δημητρίου “Παππού” τέως από Λάρνακα στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας.

Ο Δημήτρης έχασε τη ζωή του από λευχαιμία το 2020 σε ηλικία 43 ετών. Κατά την διάρκεια της ασθένειας του ο Δημήτρης νοσηλεύτηκε στο Ισραήλ όπου γνώρισε αρκετά παιδιά με καρκίνο τα οποία στήριζε ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο μια Ευχή και επιθυμία του ήταν εάν του το επέτρεπε η υγεία του να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό σκοπευτικό αγώνα για ενίσχυση του συγκεκριμένου συνδέσμου. Το άθλημα της σκοποβολής ήταν ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα.

Έτσι με πρωτοβουλία της οικογένειας και φίλων του Δημήτρη διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας με απόλυτη επιτυχία αφού σημειώθηκαν πέραν των 170 συμμετοχών. Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχε συνεργείο του Καραισκακειου Ιδρύματος και έγινε δειγματοληψια για νέους δοτες μυελού των οστών. Όλα τα καθαρά έσοδα του αγώνα δόθηκαν στο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Την Παρασκευή 05/07/24 και ώρα 19:30 θα γίνει εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσαντων σκοπευτων στο καφεστιατοριο Ella Cafe Cuisine & Bar στη Δρομολαξια.

 

Send this to a friend