Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνελήφθη απαγορευμένος μετανάστης που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία
Συνελήφθη απαγορευμένος μετανάστης που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη απαγορευμένος μετανάστης που καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία

Απαγορευμένος μετανάστης που στο παρελθόν καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση, για υπόθεση ανθρωποκτονίας, επέστρεψε στην Κύπρο και επισκέφθηκε κλινική στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στις 13:05 το μεσημέρι του Σαββάτου,  μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβηκαν στην Οδό Σέριφου στην περιοχή Ζακακίου κατόπιν πληροφορίας ότι ο αλλοδαπός ο οποίος είναι απαγορευμένος μετανάστης καθότι καταδικάστηκε στο παρελθόν σε φυλάκιση για περίοδο 12 χρονών σχετικά με υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας και απελάθηκε από την Κύπρο στις 12 Ιουλίου 2016 επέστρεψε στην Κύπρο σε άγνωστο χρόνο για να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο σε κλινική.

Ακολούθως τα μέλη του ΟΠΕ έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση την κλινική οπού αντελήφθησαν ένα όχημα του οποίου ο οδηγός ομοίαζε με τον πιο πάνω ύποπτο. Αμέσως του έκαναν σήμα να σταματήσει πράγμα το οποίο έπραξε και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το πιο πάνω πρόσωπο, τα στοιχεία του οποίου εντοπίζονται στον κατάλογο stop-list ημερομηνίας 12 Ιουλίου 2016 ως απαγορευμένος μετανάστης καθότι απελάθηκε από την Κύπρο βάση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης και η είσοδος του στην Κύπρο απαγορεύεται.

Στην συνέχεια, στις 13:30 κατόπιν επικοινωνίας με την ΥΑΜ Λεμεσού ο πιο πάνω συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε δηλαδή του παράνομου μετανάστη, της παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας όπου και τέθηκε υπό κράτηση.

 

Send this to a friend