Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μετά τις εκλογές, τι; Πρόσκληση για Συνεργασία με τον Active Zone Outdoor: Μια Ευκαιρία για Κοινωνικό Αντίκτυπο
Μετά τις εκλογές, τι; Πρόσκληση για Συνεργασία με τον Active Zone Outdoor: Μια Ευκαιρία για Κοινωνικό Αντίκτυπο

Μετά τις εκλογές, τι; Πρόσκληση για Συνεργασία με τον Active Zone Outdoor: Μια Ευκαιρία για Κοινωνικό Αντίκτυπο

Ο Active Zone Outdoor απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές και υποψήφιους στις διάφορες θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας, οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές, να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συζητήσεις με σκοπό την εξεύρεση τρόπων συνεργασίας για την υλοποίηση δικών τους θέσεων όπως αυτές προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους πορείας.

Αδιαμφισβήτητα, άφθονος χρόνος και προσπάθεια έχει αφιερωθεί σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο από τους υποψηφίους για καταγραφή αναγκών και εντοπισμό λύσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλος αυτός ο χρόνος, ο κόπος και η γνώση που προέκυψε δεν πρέπει να πάνε χαμένα. Η εμπειρία και οι ιδέες των υποψηφίων έχουν πραγματική αξία και θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο Active Zone Outdoor, με την εμπειρία, το δίκτυο συνεργατών σε τοπικό επίπεδο και τις υποδομές του, είναι στη διάθεση των υποψηφίων για να εξετάσουμε από κοινού τρόπους συνεργασίας. Σκοπός είναι να αξιοποιήσουμε το πρόγραμμά σας σε ένα κοινωνικό πλαίσιο που θα ωφελήσει την τοπική κοινωνία και θα συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων και την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και της επαρχίας της Λάρνακας.

Ενθαρρύνουμε λοιπόν υποψήφιους που δεν έχουν εκλεγεί να επικοινωνήσουν μαζί μας για να προγραμματίσουμε αρχικά μια συνάντηση και να συνεξετάσουμε προοπτικές συνεργασίας. Πιστεύουμε ότι η συμβολή ατόμων που νοιάζονται για τα κοινά διεκδικώντας θέσεις σε πολιτικό επίπεδο μπορεί να είναι καθοριστική για τη δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πολιτών.

Η πρόσκληση υποστηρίζεται από το έργο “Change makers for European Democracy” το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την ενθάρρυνση των νέων για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική αίτηση ή επικοινωνήστε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Active Zone Outdoor, Ανδρέα Ανδρέου, στο 99438562.

Send this to a friend