Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το CIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το CIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το CIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme

Η κορυφαία συνεργασία που έγινε ποτέ στην Κύπρο όσο αφορά την κατάρτιση στελεχών.

Το CIM-Cyprus Business School είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι όλες οι θέσεις για το 2ο Executive Education Programme του University of Cambridge, με θέμα «Transformational Leadership», έχουν εξαντληθεί, 5 και πλέον μήνες πριν την διεξαγωγή του. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί 5-6 Δεκεμβρίου στο Four Seasons Hotel, Λεμεσός.

Όσο αφορά το πρόγρμμα «Negotiations» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου, απομένουν ελάχιστες θέσεις.

Η ζήτηση τόσο από στελέχη με έδρα την Κύπρο όσο και από γειτονικές χώρες ήταν εντυπωσιακή αφού είναι η πρώτη φορά που ένα Πανεπιστήμιο τέτοιας εμβέλειας συνάπτει συνεργασία με ακαδημαϊκό Ίδρυμα της Κύπρου. Η συνεργασία δίδει την μοναδική ευκαιρία στα στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αλλά και στις γειτονικές χώρες, να καταρτιστούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν την ανάλογη πιστοποίηση.

Η συνεργασία καθιστά το CIM-Cyprus Business School ως συνεργάτη όσο αφορά την διοργάνωση ανοικτών προγραμμάτων κατάρτισης για στελέχη επιχειρήσεων (Open Executive Education Programmes) τόσο στην Κύπρο όσο και περιφερειακά.

Η πιο πάνω συνεργασία αποτελεί ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία και ειδικότερα για την ανάπτυξη του επιχειρείν.

Send this to a friend