Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα δείξει αντίδραση η Βραζιλία;
Θα δείξει αντίδραση η Βραζιλία;

Θα δείξει αντίδραση η Βραζιλία;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa America ολοκληρώνεται απόψε με τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου Κολομβία-Κόστα Ρίκα και Παραγουάη-Βραζιλία. Αναμφίβολα η μονομαχία της «σελεσάο» με την Παραγουάη κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφού περιμένουμε να δούμε αν θα δείξει αντίδραση η Βραζιλία μετά την ανεπιτυχή πρεμιέρα.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα οι Βραζιλιάνοι έμειναν στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα και προβλημάτισαν πολύ, τη στιγμή που η Παραγουάη έχασε από την Κολομβία. Τι θα δούμε λοιπόν τα ξημερώματα; Η νίκη της Παραγουάης έχει απόδοση 11.35, η ισοπαλία είναι στο 5.05 και η νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.40 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Ο κόουτς της «σελεσάο» Ντορίβαλ Τζούνιορ δεν συμμερίστηκε την ανησυχία που προκάλεσε η ισοπαλία της πρεμιέρας και στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του, τονίζοντας πως τα γκολ θα έρθουν. Πάντως η Βραζιλία έχει τέσσερα under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και τρία GG στα τέσσερα τελευταία ματς. Από την άλλη η Παραγουάη έχει δέκα NGκαι εννέα under 2.5 γκολ στα έντεκα τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.82 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.00, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.00. Στο 2.07 τοGG, στο 1.70 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend