Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πυρκαγιά σε βεράντα διαμερίσματος τα ξημερώματα στη Λάρνακα – Εκτεταμένες ζημιές
Πυρκαγιά σε βεράντα διαμερίσματος τα ξημερώματα στη Λάρνακα – Εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά σε βεράντα διαμερίσματος τα ξημερώματα στη Λάρνακα – Εκτεταμένες ζημιές

Εκτεταμένες ζημιές σε εξοπλισμό και σε τζαμαρία της βεράντας διαμερίσματος, σε πολυκατοικία στη Λάρνακα, προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Ανδρέας Κεττή, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφέρει ότι γύρω στις 05:51 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία, για πυρκαγιά σε βεράντα διαμερίσματος στον 3ό όροφο τριώροφης πολυκατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εισήλθαν στο διαμέρισμα με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών, ενώ οι ένοικοι βγήκαν από το χώρο χωρίς κανένα κίνδυνο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές  σε εξοπλισμό, καθώς και στην γυάλινη τζαμαρία της βεράντας, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Σε άλλη περίπτωση γύρω στις 12.34 το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας, ανταποκρίθηκαν με ομάδα και όχημα διάσωσης, για διάσωση τραυματία μετά από εργατικό ατύχημα στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα ένα πρόσωπο που εργαζόταν σε οροφή κτιρίου κατέπεσε σε μεταλλικό σκέπαστρο από ύψος 12 μέτρων.

Έγινε σταθεροποίηση του με παροχή Πρώτων Βοηθειών και με την βοήθεια ειδικής εξάρτυσης και φορείου, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Send this to a friend