Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Πάει σε γνώριμες αγορές ο Γιάννης Οκκάς, ο Τζουλίου και ο Βανόλι
Πάει σε γνώριμες αγορές ο Γιάννης Οκκάς, ο Τζουλίου και ο Βανόλι

Πάει σε γνώριμες αγορές ο Γιάννης Οκκάς, ο Τζουλίου και ο Βανόλι

Η αλήθεια είναι ότι αρκετά είναι τα ονόματα που διαρρέουν και πολλά τα θέματα στην Ανόρθωση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτό μπορεί να μην κάνει καλό, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν και πολλά ανοικτά μέτωπα στην ομάδα και αυτό δημιουργεί πιο εύκολα διαρροές.

Ο Γιάννης Οκκάς δείχνει πρόθεση να κινηθεί σε αγορές που ξέρει πράγματα και καταστάσεις και σε παίκτες που ίσως γνωρίζει καλά ή μπορεί να μάθει πράγματα για την αξία τους με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η Ελλάδα είναι η βασική αγορά που κινείται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκτηθούν οι πλείστοι παίκτες απ’ εκεί.

Ήδη ο Ζίβκοβιτς αναμένεται στην Κύπρο τη Δευτέρα και από την Τρίτη θα αρχίσει προπονήσεις με την «Κυρία». Η διοίκηση διέψευσε μάλιστα δημοσίευμα που μιλούσε για ναυάγιο στην περίπτωση του.

Ο Βανόλι φέρνει ανατροπή;
Η Τορίνο τις προηγούμενες μέρες κατάθεσε επίσημη πρόταση στην Ανόρθωση για την απόκτηση του Δημητριανιού Τζουλίου έναντι 50.000 ευρώ. Πρόταση η οποίο κρίθηκε μη ικανοποιητική από την ομάδα της Αμμοχώστου και μπήκε η διοίκηση σε μία σειρά επαφών με τους Ιταλούς.

Εδώ και λίγες μέρες είναι προπονητής στην ομάδα ο Πάολο Βανολί και παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα Τζουλίου, έτσι για την ώρα δεν προκύπτει κάτι νεότερο.

 

Send this to a friend