Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας
Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες κλαδέματος από το Τμήμα Δασών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/7/2024 5/7/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς – Ξυλοτύμβου θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος στην κεντρική νησίδα από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

2. Εργασίες συλλογής χόρτων και άχρηστων αντικειμένων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/7/2024 – 31/7/2024, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες για κόψιμο, μάζεμα και απομάκρυνση χόρτων, καθώς και μάζεμα και απομάκρυνση άχρηστων αντικειμένων από τα ερείσματα και τα πρανή σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένων και των κόμβων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα παραμείνει στις λωρίδες κυκλοφορίας κανονικά χωρίς το έρεισμα.

Send this to a friend