Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Αρχίζει τη Δευτέρα το Φεστιβάλ Λάρνακας
Αρχίζει τη Δευτέρα το Φεστιβάλ Λάρνακας

Αρχίζει τη Δευτέρα το Φεστιβάλ Λάρνακας

Το Φεστιβάλ Λάρνακας συμπληρώνει φέτος 39 χρόνια ζωής. Ένα Φεστιβάλ το οποίο ξεκίνησε σαν μια διοργάνωση διάρκειας μιας εβδομάδας και που χρόνο με το χρόνο, με επιμονή και με προσπάθεια, έφτασε στο σημείο να διαρκεί ένα ολόκληρο μήνα.

Ένας μήνας Φεστιβάλ Λάρνακας, ένας μήνας, ο οποίος έχει ήδη καθιερωθεί στις συνειδήσεις, όχι μόνο των συμπολιτών μας, αλλά και όλων των Κυπρίων, σαν μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Η επιτυχία, κατάφερε να το καθιερώσει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και να γίνει ένας θεσμός ξεχωριστής εμβέλειας και μεγέθους.

Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες παρουσίες από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της ποίησης και του χορού, δίνουν δυναμικά το παρόν τους κάθε χρόνο, κάνοντας την πόλη μας περήφανη. Οι φετινές εκδηλώσεις, όπως και κάθε χρόνο, φιλοξενούνται στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου.

Στο φετινό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν 14 εκδηλώσεις με μουσική, θέατρο, χορό, ποίηση κ.α.

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τους χορηγούς του Φεστιβάλ 2024, τον ΟΠΑΠ Κύπρου και την PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD καθώς επίσης όλα τα τοπικά μέσα, ραδιόφωνα, ειδησεογραφικές σελίδες και περιοδικά Skala Times, City of Larnaca, Larnakaonline, Apopsi-la, Cyprus Highlights, L.A. Voice, My City, Star 93.7 FM, ΟΛΑ 97.01 FM, LGR Cyprus και 99 Classic, που στηρίζουν το φετινό Φεστιβάλ ως χορηγοί επικοινωνίας, στηρίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά τις προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας, για συνέχιση των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων μας.

Πρόγραμμα: https://www.larnaka.org.cy/wp-content/uploads/LEAFLET.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend