Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 19ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Ορμήδειας
19ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Ορμήδειας

19ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Ορμήδειας

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ορμήδειας ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 19ου Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ Ορμήδειας, το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, στο Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας, στις 19:30. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας, του Κίμωνα Ξυλοτύμπου, και του Πολιτιστικού Ομίλου ΘΟΙ Αυγόρου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τους Αγγελική Χατζηβασιλείου (τραγούδι), Χρίστο Ισιδώρου (πιθκιαύλι / λάφτα), Κυριάκο Μαρκουλλή (λαούτο / φωνή) και Θεοφάνη Θεοφάνους (βιολί). Οι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν μουσικά στην Κύπρο, τη Μικρά Ασία και τα Ελληνικά νησιά.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με παρέλαση των χορευτικών ομάδων κατά μήκος της κεντρικής οδού της Ορμήδειας, καταλήγοντας στο Κοινοτικό Πάρκο. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα, καθώς και τραγούδια, μουσικές και χορούς από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Οι επισκέπτες θα καλωσορίζονται με Kυπριακά παραδοσιακά προϊόντα.

Γενική είσοδος: 5€

Στον χώρο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν παραδοσιακό οφτό κλέφτικο.**Για πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο: 99 130 418.

Το 19ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Εσωτερικών, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου στις 19:00 στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί δωρεάν βιωματικό εργαστήρι εκμάθησης Κυπριακών χορών από τον χοροδιδάσκαλο Μάριο Πατσιά.

Το φεστιβάλ αποτελεί μία από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας, η οποία διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του ομίλου, με στόχο τη διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και λαϊκής παράδοσης του τόπου μας.

Κυπριακό ποτό, ζωντανή παραδοσιακή μουσική, κέφι, χοροί, άνθρωποι που γελούν και αγκαλιάζονται, γλέντι…

Send this to a friend