Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σάββας Θεοδώρου: Ο μεγάλος νικητής του χορού του δρεπανιού στο διαγωνισμό του Κατακλυσμού 2024 στη Λάρνακα (βίντεο – φώτο)
Σάββας Θεοδώρου: Ο μεγάλος νικητής του χορού του δρεπανιού στο διαγωνισμό του Κατακλυσμού 2024 στη Λάρνακα  (βίντεο – φώτο)

Σάββας Θεοδώρου: Ο μεγάλος νικητής του χορού του δρεπανιού στο διαγωνισμό του Κατακλυσμού 2024 στη Λάρνακα (βίντεο – φώτο)

Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για το εξαήμερο του Κατακλυσμού 2024 στην Λάρνακα.

Πλήθος κόσμου κατέκλισε την παραλία των Φοινικούδων και απόλαυσαν το εορταστικό πρόγραμμα που επιφύλαξε ο Δήμος Λάρνακας.

Μαγεία στην ατμόσφαιρα έδωσε φυσικά και το φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα που φώτιζαν τον ουρανό.

Πρόσωπα κάθε ηλικίας, απόλαυσαν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα διάφορα περίπτερα που βρίσκονταν κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, για να προμηθευτούν τους παραδοσιακούς λουκουμάδες, ξηρούς καρπούς και άλλα εδέσματα.

Ο Δήμος Λάρνακας και ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας ευχαρίστησαν το κοινό που προτίμησε την Λάρνακα για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του κατακλυσμού και ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Το larnakaonline όπως και κάθε χρόνο βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και σας φέρνει από κοντά να τον μεγάλο νικητή και χορευτή Σάββα Θεοδώρου των Κυπριακών χορών και όχι μόνο. Τον απολαύσαμε στον εντυπωσιακό χορό του δρεπανιού.

Ο Σάββας διαγωνίστηκε στο χορό αυτό, όπου και πήρε την 1η θέση επάξια.

Συνομιλήσαμε με τον νικητή  του διαγωνισμού, ο οποίος μας είπε ότι ονομάζεται Σάββας Θεοδώρου, κατάγεται από την Ορόκλινη, ξεκίνησε να χορεύει από τα 5 του χρόνια στην Νέα Γενιά Ορόκλινης μέχρι και τα 17 του χρόνια όπου και σταμάτησε λόγω του στρατού. Μετέπειτα συνεχίζει στην Σχολή Χορού Αθανασία στη Λάρνακα μέχρι και τώρα. Λατρεύει το χορό όπου ασχολείται οικογενειακός με την γυναίκα και τα δυο του κοριτσάκια.

Επίσης να πούμε ότι και το 2005 είχε και πάλι διαγωνιστεί στον ίδιο χορό στις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού και είχε πάρει και πάλι το πρώτο βραβείο.

Με τη σειρά μας να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Σάββα και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι κάνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend