Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Ο διασημότερος Έλληνας τράπερ, έρχεται στο Loud Music Festival!
Ο διασημότερος Έλληνας τράπερ, έρχεται στο Loud Music Festival!

Ο διασημότερος Έλληνας τράπερ, έρχεται στο Loud Music Festival!

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη μουσική εμπειρία! Ο διάσημος Έλληνας τράπερ, Snik, θα δώσει το δυναμικό παρών στην έναρξη του Loud Music Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην ΕΤΚΟ Λεμεσού. Το φεστιβάλ ξεκινάει την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιουλίου, προσφέροντας τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική και διασκέδαση.

Η πρώτη βραδιά υπόσχεται να είναι εκρηκτική, με τον Snik να απογειώνει τη σκηνή. Στη σκηνή θα εμφανιστούν και οι Amazeme, The Tease και On Tour. Η δεύτερη βραδιά θα αφιερωθεί στην RnB μουσική και η τρίτη βραδιά θα μας ξεσηκώσει με ηλεκτρονική μουσική (EDM). Το φεστιβάλ θα κάνει closing με ένα νοσταλγικό vibe με old skool τραγούδια.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τον τελικό του Red Bull Dance Your Style, όπου 16 επαγγελματίες χορευτές, διαγωνίζονται σε battles 1vs1 και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Ο νικητής, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, στον παγκόσμιο τελικό στην Mumbai, της Ινδίας! Και το καλύτερο; Τη παρουσίαση θα αναλάβει ο μοναδικός 12ος Pithikos.

Ξεκινάμε νωρίς, από τις 16:00 μέχρι τα μεσάνυχτα! Ελάτε πριν τις 18:00 και εξασφαλίστε το εισιτήριο σας στην τιμή των €5 μόνο!

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εκπλήξεις. Το Loud Music Festival υπόσχεται να είναι το απόλυτο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις VIP, επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook ή καλέστε στο 96783444.

Send this to a friend