Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γυμνάσιο Δροσιάς: Συμμετοχή στη Μαθητική Ολυμπιάδα Φυσικής Αγωγής και στο 11ο Παγκύπριο Συνέδριο Πιερ Ντε Κουμπερτέν «Ολυμπιακές αξίες μέσα από την άσκηση»
Γυμνάσιο Δροσιάς: Συμμετοχή στη Μαθητική Ολυμπιάδα Φυσικής Αγωγής  και στο 11ο Παγκύπριο Συνέδριο Πιερ Ντε Κουμπερτέν «Ολυμπιακές αξίες μέσα από την άσκηση»

Γυμνάσιο Δροσιάς: Συμμετοχή στη Μαθητική Ολυμπιάδα Φυσικής Αγωγής και στο 11ο Παγκύπριο Συνέδριο Πιερ Ντε Κουμπερτέν «Ολυμπιακές αξίες μέσα από την άσκηση»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γυμναστών Κύπρου, την ΟΕΛΜΕΚ, την Ολυμπιακή Ακαδημία και αρωγό την Πολιτιστική Επιστημονική Ένωση Γυμναστών Κύπρου, διοργάνωσε στις 25 Μαϊου 2024, στο ξενοδοχείο «Veronica» στην Πάφο, τη 2η Μαθητική Ολυμπιάδα Φυσικής Αγωγής μαζί με το 11ο Παγκύπριο Συνέδριο Πιερ Ντε Κουμπερτέν, με θέμα «Ολυμπιακές αξίες μέσα από την άσκηση».

Σκοπός της φετινής Μαθητικής Ολυμπιάδας Φυσικής Αγωγής ήταν η κατάθεση εισηγήσεων από μαθητές και μαθήτριες, με στόχο την προώθηση των αξιών του Ολυμπισμού και την αποφυγή αντικοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών.

Το σχολείο μας συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Φυσικής Αγωγήςμε τους μαθητές του τμήματος Α1, Παναγιώτη Κούμα και Σταύρο Χειμωνίδη. Οι δύο μαθητές μας παρουσίασαν το θέμα “Οι Ολυμπιακές Αξίες μέσω της Φυσικής Αγωγής”, αποσπώντας άριστες εντυπώσεις και θερμά χειροκροτήματα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Κρυστάλλη Δουκανάρη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, που ενθάρρυνε και καθοδήγησε τον Παναγιώτη και τον Σταύρο μας. Ευχαριστούμε επίσης τις οικογένειες των μαθητών μας για την άψογη συνεργασία.

Send this to a friend