Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Πυροβόλησε τον 52χρονο και διέφυγε από το συνεργείο με όχημα πελάτη
Πυροβόλησε τον 52χρονο και διέφυγε από το συνεργείο με όχημα πελάτη

Πυροβόλησε τον 52χρονο και διέφυγε από το συνεργείο με όχημα πελάτη

Μορφή χιονοστιβάδας προσλαμβάνουν οι αποκαλύψεις, γύρω από τη στυγερή δολοφονία 52χρονου Ελληνοκύπριου, σε συνεργείο βαφής οχημάτων στην περιοχή της Ορμήδειας, που διαπράχθηκε γύρω στις έντεκα το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024. 

Ο 46χρονος φερόμενος δράστης του άγριου φονικού που σκότωσε το θύμα με πυροβολισμό στο κεφάλι, διέφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος με ιδιωτικό όχημα που βρισκόταν στο συνεργείο για επιδιόρθωση.

Οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν στήσει γιγαντιαία επιχείρηση για εντοπισμό του 46χρονου δράστη, ο οποίος φέρεται να διέφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος με το φονικό όπλο.

Οι έρευνες και εξετάσεις των εμπλεκόμενων υπηρεσιών διενεργούνται σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 52χρονος και σε σημεία όπου οι ανακριτές της υπόθεσης εκτιμούν ότι ενδέχεται να κρύβεται ο ύποπτος ιδιοκτήτης του συνεργείου βαφής οχημάτων.

Την ίδια ώρα, Βρετανικές Βάσεις και Αστυνομία Κύπρου αναζητούν τα αίτια του έντονου διαπληκτισμού μεταξύ θύτη και θύματος που φέρονται να γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και τους λόγους που ο καβγάς οδήγησε στο άγριο φονικό.

Από προκαταρτικές εξετάσεις διαφαίνεται ότι οι δύο είχαν οικονομικές διαφορές για οφειλόμενο χρηματικό ποσό, ενώ από μαρτυρίες που έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές εκτιμάται ότι είχαν διατυπωθεί απειλές του θύματος προς τον δράστη.

Όπως ήδη ανακοίνωσαν οι Βρετανικές Βάσεις, ο μοιραίος πυροβολισμός ρίφθηκε στο κεφάλι του θύματος εξ’ επαφής από κυνηγετικό όπλο και έπειτα ο φερόμενος δράστης τράπηκε σε φυγή με όχημα πελάτη.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν ήδη επεκταθεί και στα σημεία διέλευσης από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσον ο δράστης πέρασε από οποιοδήποτε οδόφραγμα.

 

Send this to a friend