Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Δεν τον χτύπησαν τελικά με τσεκούρι, αυτοτραυματίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη
Δεν τον χτύπησαν τελικά με τσεκούρι, αυτοτραυματίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη

Δεν τον χτύπησαν τελικά με τσεκούρι, αυτοτραυματίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη

Για δημόσια βλάβη κατηγορήθηκε 29χρονος στην Πάφο, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία, για τραυματισμό του από συγκάτοικό του το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο 29χρνος είχε μεταφερθεί στο ΓΝ Πάφου τη Δευτέρα βράδυ μετά από τον εντοπισμό του από την Αστυνομία με τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. Είχε αναφέρει σε γραπτή του κατάθεση πως είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν από τους συγκάτοικούς του με αποτέλεσμα εκείνος να του επιτεθεί, να τον κτυπήσει με καρέκλα και να του επιφέρει διάφορα τραύματα στην ράχη με αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ανέφερε πως από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο παραπούμενος 29χρονος είχε μεν έρθει σε αντιπαράθεση με τον συγκάτοικο του, ωστόσο διαφάνηκε μετά από δική του ομολογία, ότι τα τραύματα στην ράχη τα είχε προκαλέσει από μόνος του για δημιουργία εντυπώσεων.

Πρόσθεσε ότι ο 29χρονος κατόπιν τούτου οδηγήθηκε σε κυβερνητικό ψυχίατρο όπου εξετάστηκε και τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν έχρηζε ψυχιατρικής νοσηλείας. Ο κ. Νικολάου είπε ότι κατόπιν αυτού κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, δηλαδή της υποβολής καταγγελίας στην Αστυνομία για κατά φαντασία διάπραξη ποινικού αδικήματος και αναμένεται να κλητευθεί εν καιρό.

 

Send this to a friend